Fotball

Tottenham ropte forgjeves på dommeren – snublet på Wembley nok en gang

London-laget står fortsatt uten hjemmeseier i Premier League denne sesongen.

Dele Alli (til venstre) og Harry Kane fortviler under lørdagens møte mot Swansea.

Tottenham – Swansea 0–0

Harry Kane og Tottenham klarte ikke å score, til tross for å ha hatt et enormt press, da London-laget spilte 0–0 mot Swansea i Premier League lørdag.

Harry Kane, som alltid venter til september med å score, har for alvor begynt å finne scoringsformen. Onsdag ble det to mål mot Borussia Dortmund. Det ble det også mot Everton forrige runde.

Mot Swansea måtte imidlertid engelskmannen gå slukøret og målløs av banen etter å ha blitt nektet scoring av et hardt arbeidende Swansea-forsvar.

Les også

Ny Liverpool-nedtur: Avsluttet tung uke med skuffende uavgjort

Selv om manager Mauricio Pochettino mente 3-1-seieren i mesterligaåpningen mot Borussia Dortmund skrinla klubbens Wembley-forbannelse en gang for alle, måtte manageren innse at det endte med 0–0 og poengdeling i London lørdag.

– Det er veldig skuffende fordi vi gjorde alt for å vinne. Vi skapte sjanser og dominerte kampen, men vi var litt uheldige, sa Pochettino til Match of the Day.

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen, men det er nok en uavgjortkamp på Wembley, og det er ikke bra, la han til.

Son Heung-min var nærmest scoring i en tam første omgang, men Swansea-keeper Lukasz Fabianski reddet greit. Polakken stoppet også et frispark fra Kane da Tottenham ikke klarte å spille seg til en ordentlig målsjanse før pause.

Les også

Harry Redknapp fikk sparken i Birmingham

Hjemmelaget styrte etter pause, og Kane viste seg som farlig da han smelte ballen i tverrliggeren etter 58 minutter. Moussa Sissoko slo 45 grader ut til spissen, som banket til fra seks meter.

Swansea lå til tider med hele laget langt inne på egen banehalvdel, men Tottenham klarte ikke få hull på byllen. Hjemmelaget ropte også på straffe gjentatte ganger i annen omgang, men fikk ikke gehør hos dommer Mike Dean.

Harry Kane og Tottenham ville ha straffe mot Swansea, men ble ikke hørt av dommer Mike Dean.

Dermed noterte Swansea seg for nok et sterkt resultat mot et topplag. Tottenham har åtte poeng etter fem serierunder, mens Swansea har fem poeng.

(©NTB)

Les mer om

  1. Harry Kane
  2. Tottenham Hotspur FC
  3. Swansea City AFC