Fotball

Solskjær: - Nesten perfekt

<p>Molde hadde alle poengene i lommen, men mistet to av dem ett minutt før full tid.</p>

Oslo 20120728.Lillestrøm spilte uavgjort 1-1 mo Molde hjemme på Åråsen i lørdagens eliteseriekamp. Trener Ole Gunnar Solskjær ble snytt for seier.Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: Scanpix

  • André Almløv

Lillestrøm — Molde 1-1:

ÅRÅSEN: Ledelsen Magne Simonsen ga Molde på et innlegg midtveis i 1. omgang så ut til å holde helt inn på Åråsen. Men så sendte et tilsynelatende utslitt LSK-lag kaptein Frode Kippe opp som spiss. Det ga resultater. Ett minutt før slutt stanget Espen Nystuen inn 1-1 etter en corner fra Petter Vaagan Moen.

— Dette var en nesten perfekt gjennomført bortekamp. Men det ble en del dueller da de satte opp Kippe mot slutten. Man kan aldri gardere seg mot LSK på dødball, og jeg kommer ikke til å kappe hodet av spillerne selv om vi glapp en gang. Vi forsvarte oss bra på dødball i resten av kampen, sier Molde-treneren.

Skal jage

De to tapte poengene førte til at luka til serieleder Strømsgodset fortsatt er på seks poeng. Det tar Solskjær med knusende ro.

— Det er en skuffet gjeng i garderoben nå. Vi gjennomførte en god kamp, men glemte at kamper varer i over 90 minutter. Nå er vi seks poeng bak, men det er mange kamper igjen. Det er en lang høst og vi skal jage helt inn, sier Solskjær, som nå skal forberede spillerne sine på mesterliga-kvalifisering mot sveitsiske Basel kommende uke.

— Den kampen gleder gutta seg til, og den kommer til å gi oss ny energi.

Molde-aktuell

Det store spørsmålet de siste dagene har vært om Fredrikstads supertalent Etzaz Hussain snart kan gjenforenes med Solskjær. 19-åringen spilte under Molde-treneren på Manchester Uniteds reservelag.

— Etzaz skal bare signere, og jeg regner med at han er klar til Sogndal-kampen. Han er et av de største talenter Norge har hatt på midtbaneplass og er en litt annerledes type enn de vi allerede har i Molde. Fredrikstad har utviklet ham veldig bra, men nå håper jeg han kan fortsette progresjonen hos oss. Han har et klart potensiale til å bli landslagsspiller for Norge, sier Solskjær, som ikke ville snakke om at noen kunne være på vei ut fra klubben.

— Nå ser jeg bare frem til å få Etzaz og Makhtar (Thioune - tilbake fra utlån i Tyskland) på plass, og få Jo Inge (Berget) og Magne (Hoset) skadefrie så vi kan få et skikkelig slagkraftig mannskap fremover, avslutter han.

Les også

  1. Molde-jubelen stilnet på Åråsen

  2. Tjærnås-bloggen: Derfor er Godset serieleder

  3. - Jeg kunne sittet med paraplydrinker i solen

  4. Bjørn Helge Riise vender tilbake til Lillestrøm

Eliteserien

SVUTMP
1Kristiansund750275215
2Rosenborg74211911814
3Molde7421179814
4Bodø/Glimt6411114713
5Vålerenga6321127511
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien