Fotball

- Vår beste bortekamp

<p><strong>Sandnes Ulf — Randaberg 4-2:</strong> Randaberg-trener Thomas Pereira var ikke noen slagen mann - på tross av Randabergs femte strake bortetap - og en negativ målforskjell på 4-23 på fem bortekamper.</p>

RIL-lead
  • Stig Rune Fuglestad

Jeg synes vi spilte vår beste bortekamp til nå i sesongen. Vi gjør dem dårlige i store deler av oppgjøret , oppsummerte Pereria etter oppgjøret på Sandnes stadion.

Og Randaberg hadde rimelig god kontroll på Sandnes Ulf på stillingen 2-2 - selv om vertene styrte kampen. Men så fikk Tor Omar Sande sitt andre gule kort for kampen etter 66 spilte minutter - og derfra og ut ble det tøft for Randaberg.

— Det er lite å gjøre med utvisningen i etterkant. Selve kortet er soleklart, men han kunne bare sprunget ved siden av Sandnes Ulf-spilleren - ikke taklet ham, sier Pereira.

Lettelse

Så fulgte to kjappe straffespark for Sandnes Ulf. Eksekutør Aksel Berget Skjølsvik var sikkerheten selv. 4-2 og jubel og lettelse hos hjemmelaget.

— Jeg synes vi vant fullt fortjent. Vi var det klart beste laget, konkluderte Sandnes Ulfs trener Asle Andersen, samtidig som han innrømmet at den første straffen nok var av den billige sorten.

— Muligens vi fikk en liten kompensasjon for vårt tvilsomt annullerte mål litt tidligere i kampen, sier Andersen.

Endringer

— Jeg så ikke det første straffe, men det andre er helt greit, var dommen fra Pereira og han fortsetter:

— På stillingen 3-2 måtte vi legge om formasjonen. Om vi taper 3-2 eller 4-2 har ikke noe å si for vår gode målforskjell, sier Pereria med et glimt i øyet.

Les også

  1. Skjølsvik senket Randaberg

Les mer om

  1. Fotball 1. div