Solskjær om Ronaldo-kritikken: – Fullstendig feil

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær mener superstjernen Cristiano Ronaldo er en «briljant» del av lagets puslespill.

FNYSER AV KRITIKKEN: Ole Gunnar Solskjær mener de som kritiserer Ronaldos arbeidsmoral bør ta nok en titt på tallene.

– Hvis du har lyst til å kritisere arbeidsmoralen hans, er det fullstendig feil. Du kan se at han løper opp og ned i mellomrommene, som han må gjøre som spiss. Han gjør den jobben vi vil han skal gjøre, sier Solskjær til Sky Sports.

Klokken 17.30 kommer Liverpool på besøk til Old Trafford, med seg i bagasjen har de storform, selvtillit og et favorittstempel.

For Uniteds vedkommende har mye handlet om å fendre bort kritikken som har kommet mot laget generelt, og Solskjær og Ronaldo spesielt. Spesielt det at Ronaldo ikke bidrar nok defensivt er blitt trukket frem som en akilles-hæl.

Mot Atalanta i midtuken virket det som Ronaldo hadde fått med seg kritikken mot seg og vekket oppsikt med flere sugende returløp – og en matchvinnende scoring.

KOSTER SKJORTA: Ronaldo har svimlende lønn i Manchester United, og tilbakebetalte med en svært viktig matchvinnerscoring onsdag.

– Så klart er jobben min å få mest mulig ut av ham, men han vet at han er en del av et puslespill og han har vært briljant, sier Solskjær.

I ligaen står Manchester United i fare for å havne i bakleksa uten seier mot Liverpool. Forrige rundes 4–2-tap mot Leicester var sesongens bunnpunkt til nå.

– Vi har tapt noen poeng i det siste, det er vi lite fornøyde med, men vi er situasjonen vi er i og vi må rett og slett komme i gang herfra. Vi har ingen tid å miste. Selv om det er en lang sesong, kommer ikke rivalene våre til å gi oss for mange muligheter til å hente dem inn igjen, sier Solskjær ifølge the Guardian.

Motstander Liverpool har på sin side tolv kamper på rad uten tap i alle turneringer og har scoret mål for moro skyld på bortebane den siste tiden.

– Jeg tror ikke United er så fornøyde med resultatene de har fått til nå i sesongen. Men vi vet de er i stand til å gjøre utrolige ting, det har vi allerede sett eksempler på, sa manager Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse.

  Premier League

  SVUTMP
  1Arsenal19162145162950
  2Manchester City20143353203345
  3Newcastle United20109133112239
  4Manchester United2012353225739
  5Tottenham Hotspur2111374031936
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk