Fotball

Nordlie sparket i Start

<p><strong>KRISTIANSAND:</strong> Etter en trøblete start på årets sesong har Tom Nordlie fått sparken i Start. Ledelsen nekter å kommentere grunnen.</p>

Fotball, Treningskamp, 25/06-06SørlandetStart - StrømsgodsetFoto: Sigbjørn Andreas Hofsmo, DigitalsportTom Nordli Foto: Digitalsport

 • Olav Rege Olsen
 • Kjell-Ivar Gilje Grøndal

Bilder til sak om at Tom Nordlie har fått sparken. Foto: Christian Nørstebø

— Jeg bekrefter at arbeidsforholdet er avsluttet, men utover det har jeg ingen kommentar, sier leder i Starts toppfotballstyre, Rune Jakobsen.

Start-spillerne ble informert om situasjonen under et møte i Starthallen klokken 16.00 i dag, og Nordlie var ikke tilstede på Starts formiddagstreningen fredag.

Henviser til ledelsen

— I likhet med resten av spillerne, har jeg ingen kommentar til at Tom har fått sparken. Det får du ta med ledelsen i klubben, sier Start-spiller Geir Ludvig Fevang, som også hadde Nordlie som trener i Sandefjord.

Nordlie overtok som Starts hovedtrener i 2004 for Bård Wiggen. Han ledet laget til direkte opprykk fra 1. divisjon, og i fjor ble det seriesølv for sørlendingen. I år har det imidlertid gått langt verre for gultrøyene, som per dato ligger nest sist på tabellen.

Laget står så langt med to seire, seks uavgjort og fire tap.

Førskommende søndag reiser Start til Skien for å møte Odd, laget som Nordlie trente tidligere. I tillegg var han trener i Vålerenga og Sandefjord, før han i 2004 kom til Start.

Assistenttrener Bård Wiggen leder laget mot Odd.

Les også

 1. Nordlie roses som tv-ekspertenes Zidane

 2. Bjørnebye ny Start-trener

 3. Nordlie: - Start kunne vært der Brann er i dag

 4. Semb: - Skremmende utvikling

 5. Nordlie gikk rett i dekning

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt11003033
2Viking11003123
3Molde11002023
4Rosenborg10101101
4Vålerenga10101101
 • Champions League-kvalifisering
 • Europaliga-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien