Solskjær bekrefter at Molde forhandler med Gudjohnsen

— Vi er interesserte, og han er interessert, sier MFK-treneren.

Islendingen Eidur Gudjohnsen kan havne i Molde.
  • Trond Hustad

DUBAI (Rbnett): Da ryktet om Moldes interesse for superstjernen Eidur Gudjohnsen smalt på det islandske nettstedet 433.is, ble Gudjohnsen fort en snakkis på Molde-hotellet Jebel Ali i Dubai. Nå bekrefter Ole Gunnar Solskjær at klubben er i forhandlinger med spissen.

Les også

Denne legenden er på vei til Molde

— Ja, jeg har snakket med ham. Vi er interessert og han er interessert. Jeg håper at vi klarer å få til en avtale, sier Solskjær til Rbnett.

- Er det aktuelt at Gudjohnsen kommer til Dubai?

Ole Gunnar Solskjær under oppholdet i Dubai denne uken.

— Nei, han kommer ikke hit. Vi har vært i dialog ei stund og skal jobbe videre med saken. Ingenting er avklart, men det er godt mulig vi får til en løsning, sier Solskjær.37-åringen var ferdig med kontrakten i kinesiske Shijiazhuang Everbright i november. Siden har han trent med Breidablik.

— Jeg har hentet mange unge spillere til Molde som trenger en skikkelig ledertype rundt seg, en de kan se opp til og lære av. Gudjohnsen er en sånn spiller, en vinnertype som vi har letet lenge etter. Han har vunnet Champions League og spilt i Barcelona under Pep Guardiola. Det er klart det ville betydd mye for oss å få inn en sånn mann, sier Solskjær til Rbnett.

Gudjohnsen ble tidenes første islending som vant Champions League da Barcelona slo Manchester United i finalen i 2009. - Blir han i tilfelle den største stjernen som har spilt for Molde eller er det fortsatt du?

— Det vil jeg ikke svare på nå, sier Ole Gunnar Solskjær og smiler.

Eidur Gudjohnson har vært Islands største fotballprofil i en årrekke med 78 A-landskamper siden debuten i 1996. Til sommeren skal han spille EM i Frankrike. I løpet av sin imponerende karriere har han spilt for følgende klubber: Valur, PSV Eindhoven, Reykjavik, Bolton, Chelsea, Barcelona, Monaco, Tottenham, Stoke, Fulham, AEK Athen, Cercle Brugge, Club Brugge og Shijiazhuang Everbright.

Og nå kan han altså bli Molde-spiller.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering