Fotball

Skullerud etter uavgjort: - En typisk januar-kamp

Molde-trener Tor Ole Skullerud var bare middels fornøyd etter årets første kamp.

svp://86067?view=bt
  • Thomas Rud

MOLDE-HAMMARBY 2-2

PIANTAR (Rbnett): Molde spilte 2-2 mot Hammarby i årets første treningskamp på lagets treningsleir i Spania.

Molde scoret først ved Harmeet Singh før svenskene snudde kampen til 2-1. Sander Svendsen utliknet for moldenserne.

— Jeg syns det var veldig opp og ned, og veldig ujevnt det vi presterte. Det var en del som var okei, men generelt synes jeg vi slapp til alt for mange målsjanser og vi gjør mange unødvendige rare feil med ball, sier treneren til Rbnett, før han føyde til;

— Vi har en del fine kombinasjoner og mye bra framover også, så det er vel slik det pleier å være på denne tida. En typisk januar-kamp.

To lag

Molde stilte med to ulike startoppstillinger, minus Vegard Forren i de to omgangene. Skullerud mente at det viktigste var at alle fikk en gjennomkjøring og følt på det å spille kamp igjen.

— Det er omtrent hipp som happ- Vi slapp til mange flere målsjanser i 2. omgang enn vi gjorde før pause. Det likte jeg ikke helt, men det var en del positivt framover etter pause.

Ola Kamara og Thomas Kind Bendiksen fikk begge sine første minutter for sin nye klubb da de spilte hele 2. omgang.

— Jeg synes om nykommerne som resten av gjengen at det var ujevnt, men jeg har sett veldig mye bra på trening, og jeg er veldig glad for å ha dem ombord. Jeg er sikker på at de blir to veldig gode forsterkninger i troppen vår.

- Artig å komme i gang

Thomas Kind Bendiksen syntes alt i alt at det var en fin gjennomkjøring for laget selv om de har noen steg å ta spillemessig før alt sitter som det skal.

— Jeg trivdes utpå der omringet av veldig gode spillere og relasjonene komme bare til å sitte bedre og bedre. Det er første kampen og vi må ta det for det det er. Alt i alt sitter jeg igjen med en følelse at det var artig å være i gang, sier midtbanespilleren.

svp://86067?view=bt

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm1283124111327
2Molde1181222111125
3Viking136342417721
4Strømsgodset126242020020
5Bodø/Glimt115422214819
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Molde FK
  3. Hammarby IF