Fotball

Jerv-helt ønsket av toppklubb i eliteserien

Jervs offensive midtbanespiller Ohi Omoijuanfo (21) har blitt en ettertraktet spiller etter gode prestasjoner i Grimstad.

Ohi Omoijuanfo, foran til høyre, jubler for kvalifisering til eliteserien. Nå ønsker Stabæk spillerens tjenester.
  • Herman Folvik

— Jeg har mottatt et kontraktstilbud fra Stabæk for neste år. Jeg har ikke hatt noe lyst til å si det tidligere, for jeg har ønsket å fokusere på og komme til kvalik med Jerv, avslører Ohi Omoijuanfo til Fædrelandsvennen.

Stabæk var også ute etter Omoijuanfo i sommer og kom med et bud som ble avslått av Jerv. Bærumsklubben er ikke det eneste laget som har lyst på Omoijuanfo.

— Det har også vært kontakt fra Sarpsborg 08. Den kom nå ganske nylig, sier Omoijuanfo.

Les også

Jerv reddet fem minutter på overtid: - Det sykeste jeg har opplevd

15 mål

Strømmen prøvde også å lukke til seg 21-åringen i sommer. Det er uaktuelt å signere for et annet lag i 1. divisjon, forteller mannen med 15 mål på 29 kamper.

— Jeg skal spille i eliteserien eller i utlandet. Noe annet er uaktuelt, sier han.

Omoijuanfo kom til Jerv fra Lillestrøm, hvor han har 96 A-lagskamper, før sesongen. Avtalen med Jerv går ut etter sesongen. LSK har også vurdert å hente Omoijuanfo tilbake, ifølge Romerikes Blad.

— Jeg er veldig fornøyd med at Ohi har fått spille i førstedivisjon. Det er spilletid han har manglet. Det har gitt ham et løft. Det har vært diskutert å ta ham tilbake, men jeg er usikker på om det er det rette å gjøre nå, sier LSK-trener Runar Kristinsson til Romerikes Blad.

Utelukker ikke Jerv

Den offensive spilleren har ikke lagt skjul på at han stortrives i Jerv. Det er ikke utenkelig at Omoijuanfo forlenger med Grimstad-laget.

— Jeg ønsker ikke å snakke så mye om det nå. Fokuset mitt er på kvalifiseringskampene og vil gjøre det best mulig der. Jeg har virkelig hatt godt av å spille i Jerv og må takke Steinar Pedersen for utviklingen min.

— Vi får se hva det blir til. Det kan være at jeg blir i Jerv, men nå ønsker jeg å konsentrere meg om de siste kampene, sier Omoijuanfo.

Les også

  1. Åsane berget seg med et nødskrik, Nest-Sotra rykker ned

  2. Fredrikstad-spillerne sto og gråt - så kom beskjeden fra Sørlandet

  3. Høstkollapsen må evalueres skikkelig

Les mer om

  1. Fotball 1. div