Fotball

Bekreftet: Hammer Berger klar for Sandnes Ulf

Espen Hammer Berger, midtstopper fra Start, går til Sandnes Ulf.

Start-stopperen Espen Hammer Berger blir etter alt å dømme en del av Sandnes Ulf-troppen.
  • Egil Ø. Nærland

Mandag formiddag melder Start at Espen Hammer Berger er klar for Sandnes Ulf.

– Vi har god dekning i forsvar og derfor valgte vi å takke ja til tilbudet fra Sandnes Ulf. Vi takker Espen for innsatsen hans de siste to årene i Start, og vi ønsker ham all hell og lykke videre i karrieren, sier Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start, til ikstart.no.

Berger har vært sterkt ønsket av trener Steffen Landro. Stopperen, som fyller 26 år mandag, har masse erfaring, særlig fra 1.-divisjon der han har spilt tilsammen 90 kamper for Levanger og Start.

Han spilte også 19 kamper for sørlandsklubben i Eliteserien i 2018 da han ble hentet fra Levanger like etter at sesongen hadde begynt.

Berger fikk ikke være med Start til lagets pågående treningsleir i Spania.

Les også

Sandnes Ulf i trøbbel få uker før seriestart, treneren er fornøyd

Trener Joey Hardarson forklarer det med sportslige vurderinger, og at de bare hadde et visst antall plasser i troppen.

Sandnes Ulf venter i skrivende stund også på svar fra Markus Nakkim. Oslogutten var som kjent en viktig brikke som lånespiller da Viking rykket opp i 2018, men ble kalt tilbake til Vålerenga i forkant av 2019-sesongen.

Da Dag-Eilev Fagermo overtok som trener for Vålerenga for noen uker siden, ble Nakkim fristilt fra kontrakten. Sandnes Ulf kjemper blant annet med Mjøndalen om underskriften.

Les mer om

  1. Sandnes Ulf
  2. Viking FK