Fotball

Shearer sovnet da han så England slå Norge

England-legenden Alan Shearer (44) innrømmer at han slet med å holde seg våken under onsdagens privatlandskamp på Wembley.

Her setter Wayne Rooney inn matchvinnerscoringen mot Norge på Wembley. BBC-ekspert Alan Shearer (innfelt) mener kampen var en trist affære. Foto: Ap

  • Fredrik Saltbones
    Fredrik Saltbones

Et defensivt Norge-lag og et engelsk mannskap som ikke akkurat sprudlet av selvtillit, gjorde sitt til at privatlandskampen mellom de to nasjonene ble alt annet enn en forrykende affære.

England vant til slutt 1-0etter Wayne Rooney straffescoring 68 minutter ut i kampen. Ut over den scoringen, var det ikke fryktelig med sjanser på den engelske nasjonalarenaen.

Men de fleste av oss holdt oss i alle fall våkne, det gjorde ikke Premier League-historiens mestscorende spiller.

Les også

England-sjef Hodgson under enormt press

Bunnrekord– Jeg må innrømme at jeg døste av foran kampen, skriver Alan Shearer — som for tiden er ekspertkommentator for BBC - i sin spalte i The Sun, ifølgeBBC.

Kampen satte ny bunnrekord for antall tilskuer på Nye Wembley. Kun 40.181 tilskuere var til stede på arenaen i London, som har en kapasitet på 90.000. Shearer tror ikke mange på tribunen ble særlig underholdt.

— De som dro (på kampen), ønsker nok at de ikke hadde gjort det, skriver han i The Sun.

Landslagssjef Roy Hodgson tok et oppgjør med pressen da han ble kritisert for kjedelig spill etter Norge-kampen. Shearer mener England-sjefen heller burde ha rettet skjellsordene mot egne spillere.

– Vi kunne ha brukt de samme frasene for å beskrive prestasjonen, mener Shearer.

Les også

  1. Landslaget må slåss mot NRK og TV 2s nyhetssendinger

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball
  2. Englands herrelandslag fotball