Terry med stikk til Benitez etter kjempesesong og ny ligatittel

Søndag styrte John Terry Chelsea-skuta til en ny ligatittel i Premier League. Så sendte han en syrlig hilsen til klubbens tidligere trener Rafael Benitez.

John Terry (til venstre) kunne slippe jubelen løs etter at Chelsea sikret Premier League-tittelen søndag.
  • 100% Sport

1-0-seieren over Crystal Palace betyr at all tvil er feid til side. Chelsea er årets engelske seriemester. 34 år gamle Terry har vært en bauta i Chelsea-forsvaret gjennom hele årets sesong og har vårt på banen i samtlige minutter så langt.

Les også

Hazard sikret Premier League-tittelen for Chelsea: - Vi fortjener dette

Før José Mourinho kom til klubben var veteranen avskrevet, og det har Terry åpenbart ikke glemt.

— Jeg har motbevist ham

— En person sa at jeg ikke klarte å spille to ganger i uka lenger, og han vet selv hvem han er, men jeg har ikke bare motbevist ham. Jeg har motbevist alle, sa en triumferende Terry etter at gullet var i boks søndag.

Her er John Terry og Rafael Benitez sammen på Chelseas treningsfelt i 2013.

— Jeg kjemper fortsatt, jeg er fortsatt på laget. Og enda viktigere: Jeg har fantastiske spillere og et fantastisk støtteapparat rundt meg, tilføyde han.Chelsea-kapteinen har spilt for London-klubben mesteparten av karrieren og har tidligere sagt at han ikke ønsker å spille for noen annen klubb.

— Det er dette jeg lever for. Jeg var ballgutt her, og jeg har vært maskot her, jeg har malt arenaen her og gjort alt, sa han.

Les også

Chelseas kaptein tok til tårene: - Det er dette jeg lever for

Takket for tilliten

Terry var en sentral skikkelse da Mourinho tok to gull i sin første periode som Chelsea-manager. Like viktig har forsvarssjefen vært denne sesongen. Det spesielle forholdet de to imellom har vært en viktig suksessfaktor på veien mot to pokaler denne sesongen. Også ligacupen endte med Chelsea-triumf.

Det var tilsynelatende ikke vært i Mourinhos tanker å sette Terry ut laget på samme måte som hans forgjenger Benitez gjorde i 2012-2013-sesongen.

Terry har takket for tilliten med å levere en supersesong.

(©NTB)