Fotball

HamKam imponerte med seks spillere ute

<p><strong>JESSHEIM (<a href="www.h-a.no">h-a.no</a>)</strong>: HamKam manglet seks spillere fredag kveld, men de som fikk sjansen klemte til mot Ull/Kisa, og imponerte trener Vegard Skogheim. Det eneste som manglet var ett mål og seier. Det ble 0–0.</p>

Nedrebø

  • Arve H. Blystad

Tore Andreas Gundersen (sjuk), Oddbjørn Lie (sjuk), Emil Dahle (sjuk), Hakon Aalmen (lysketrøbbel), Niklas Tilley Solhaug (lysketrøbbel) og Fredrik Sjølstad (sjuk) sto over kampen.

Dermed fikk andre spillere sjansen.

Tøffere konkurranse

– Vi manglet mange spillere, men jeg er ikke overrasket over at vi likevel presterte så bra. Vi har en bredere stall nå, og de gutta som har kommet inn, har erfaring fra Adeccoligaen. Det er mer konkurranse om plassene nå enn forrige sesong, sier Skogheim, og legger til:

– Det er spillerne sjøl som tar ut laget, gjennom prestasjoner, sier HamKam-treneren, som brukte Kristoffer Hagen som midtstopper, sammen med Edmir Asani fredag kveld.

Det var litt smårusk, men de klarte seg greit.

Bedre og bedre

På midtbanen fikk Emil Sildnes sjansen fra start, og var god i perioder. Han har spilt på seg sjøltillit, og er mye roligere med ballen nå. Han løper også mer riktig, og skaper rom for andre.

– Utfordringen med Sildnes er at han må mer inn i boksen, men han gjorde mye bra i denne kampen , sier Skogheim, som var spesielt imponert over laget sitt den siste halvtimen av første omgang.

– Vi var veldig gode i den perioden, og vi spilte ut Ull/Kisa. De ble løpende imellom, mens vi våget å holde i ballen, og hadde ikke minst bra balltempo. Bevegelsene var også veldig bra den siste halvtimen av første omgang. Dette var en oppløftende fotballkamp.

– Burde vunnet

Skogheim hadde bare en konkret minus på blokka si fredag kveld.

– Det eneste jeg er misfornøyd med er at vi ikke klarte å vinne. Vi burde hatt ett mål, og vi burde skapt flere store sjanser. Men det er greit nok i februar. Vi skal øve mer på det framover, sier Vegard Skogheim, som slapp innpå unggutta Atle Tronsmoen, Aleksander Enger og Sigurd Bølla i 2. omgang.

PS! Arne Erlandsen har hentet Oluwasegun Abiodun til Ull/Kisa, men den tidligere HamKam-spissen kom ikke inn fredag

  1. Les også

    Ingen mål for HamKam

Les mer om

  1. Forsesong