Fotball

Svensk avis: - Torsteinbø på vei til Viking

Skal være på vei vekk fra Hammarby.

Fredrik Torsteinbø kan være på vei hjem til Rogaland. Her i aksjon for Sandnes Ulf i 2013-sesongen.
  • Reidar Løfaldli

Fredrik Torsteinbø kom til Hammarby fra Sandnes Ulf etter 2013-sesongen, og midtbanespilleren har stort sett gjort sine saker godt i Stockholm-klubben.

I dag melder imidlertid Expressen at 26-åringen er på vei hjem til Rogaland. Ifølge den svenske avisens kilder skal Torsteinbø være nær en overgang til Viking.

Hammarby har hentet inn den danske midtbanespilleren Jeppe Andersen, og Torsteinbø ser dermed ut til å få forlate klubben. Ifølge Expressen er forhandlingene mellom Torsteinbø og Viking i gang, etter at Hammarby skal ha gitt klarsignal.

Les også

Fra bunnstrid med Viking til kamp om seriegull

Mindre spilletid

Etter å ha spilt mye de første sesongene for Södermalm-klubben, skrev Torsteinbø under en ny kontrakt i fjor sommer. Den gjaldt ut 2018-sesongen.

Denne sesongen har det blitt mindre spilletid på Hundvåg-gutten.

– Vi skiftet trener. Og så byttet vi formasjon til 4-1-4-1. Da ble min offensive rolle overflødig. Dessuten slår vi mye mer langt, sa han til RA tidligere i år.

Svensk media har tidligere spekulert i at Hammarby ikke vil kreve penger for Torsteinbø dersom han vil flytte på seg.

– Det er ikke noe poeng verken for meg eller klubben at det fortsetter som nå. Da kan de heller slippe til noen yngre krefter. Jeg tror ikke det er usannsynlig at vi kan få til en slik enighet, sa han til RA.

Les mer om

  1. Sandnes Ulf
  2. Hammarby IF
  3. Viking FK