Fotball

Molde henter Wolverhampton-spiss

Björn Bergmann Sigurdarson ble fredag ettermiddag presentert som ny Molde-spiller.

PRESENTERT I SPANIA: Björn Bergmann Sigurdarson snakket med pressen like før MFKs kamp mot FC Vestsjælland. Foto: THOMAS RUD

  • Thomas Rud
  • Saken oppdateres

Sigurdarson har tidligere spilt for Lillestrøm i Norge. Han kommer på lån ut 2014. Angrepsspilleren er født i 1991. — Jeg er veldig glad for å få dette til, og jeg er glad for at klubben har jobbet raskt og effektivt. Jeg har vært tydelig på at jeg vil ha han, og dette er strålende. Han kan være toppspiss og bekle en nummer ti-rolle bak en av spissene, sier MFK-trener Tor Ole Skullerud til Rbnett.

Spilleren ble strålende fornøyd da MFK tok kontakten. Han returnerer nå til England for å flytte ut. Han ankommer Molde tirsdag.

— Det er fantastisk. Å kunne komme tilbake til Norge igjen blir som å komme hjem. Omtrent som å komme til Island, sier Sigurdarson til Rbnett.

I Molde blir han gjenforent med Fredrik Gulbrandsen. De to utgjorde en fryktet angrepsduo i Lillestrøm før islendingen dro til England.

— Vi spilte bra sammen. Det var en perfekt match. Det blir fantastisk å treffe han igjen. Vi byttet på å spille hverandre igjennom i Lillestrøm, minnes Sigurdarson.

Sigurdarson sier han har gjort en del research på trener Tor Ole Skullerud, og han er fornøyd med det han har sett.

Tor Ole Skullerud ønsket ikke røpe hvor mye det koster å hente islendingen på lån ut 2014. Det er heller ikke kjent om MFK har opsjon på kjøp.

— Jeg har bare hørt og sett positive ting om han. Han virker som en riktig person å ta Molde videre.

Les mer om

  1. Forsesong
  2. Lillestrøm SK
  3. Wolverhampton Wanderers FC
  4. Molde FK