Fotball

Manchester United-stjerne hyller Solskjær: – Nå smiler jeg hele tiden

Paul Pogba sier det er en glede å spille for Ole Gunnar Solskjær.

Manchester Uniteds Paul Pogba har spilt en nøkkelrolle for klubben siden Ole Gunnar Solskjær tok over som midlertidig trener i slutten av desember.
  • NTB

25-åringen var en nøkkelspiller for det franske landslaget under fotball-VM i Russland sommeren 2018, men var ute i kulden på tampen av Jose Mourinhos treneropphold i Manchester United.

Han fikk verken spilletid mot Fulham eller Liverpool i midten av desember, men har spilt seg varm i trøya etter at Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som midlertidig United-trener 19. desember.

– Før Solskjær kom, var jeg i skyggen, på benken. Og jeg aksepterte det, sier midtbanespilleren som har scoret fire mål etter Solskjær tok over jobben.

  • LEST DENNE? Solskjær fikk ros for taktikken, men Hangeland mente han lærte en viktig lekse

I tillegg har han notert seg for fire målgivende pasninger og spilt en nøkkelrolle for United de siste seks kampene med Solskjær som leder, hvor samtlige har endt med seier.

– Det er en glede å spille igjen. Nå smiler jeg hele tiden.

Flere engelske medier har nå Solskjær som favoritt til å ta over på permanent basis. Pogba er meget tilfreds med jobben nordmannen har gjort den første drøye måneden som sjef.

– Han gjør en kjempejobb. Han kjenner til klubbmentaliteten fra han var her som spiller. Nå har han kommet tilbake og hjulpet oss.

Les mer om

  1. Ole Gunnar Solskjær
  2. Manchester United
  3. Paul Pogba