Hege Hansen matchvinner for Klepp

Hege Hansen sørget for en scoring fem minutter før full tid og sørget for at Klepp tok sin tredje strake seier. Hun har nå scoret fem mål så langt i sesongen.

Hege Hansen, til høyre, kunne juble etter å ha blitt matchvinner i bortekampen mot Trondheims-Ørn. Her blir hun gratulert av Gry Tofte Ims i oppgjøret mot Grand Bodø forrige helg.

TRONDHEIMS-ØRN - KLEPP 0–1

Klepp hadde ikke slått Trondheims-Ørn på over 20 år på bortebane. Og etter to strake seire jaktet Klepp-spillerne både på sin tredje strake samt å endelig å vinne borte.

– Dette har alltid vært en vanskelig bane for oss å spille på, og det er nok en grunn for at vi aldri har vunnet her tidligere, forklarer Klepp-kaptein Tuva Hansen.

Det så imidlertid ikke så lyst ut innledningsvis på kampen, hjemmelaget skapte de to første sjansene i kampen, begge kom veldig tidlig. Men heldigvis for Klepp så klarte Trondheims-Ørn-spillerne ikke å overliste Lindsey Bruke Harris.

Les også

Tremåls-Tripic herjet for Viking – så sovnet Berntsens gutter totalt

Klepp kom sterker utover i omgangen

Utover i omgangen kom Klepp-spillerne høyere og høyere opp på banen, og selv om hjemmelaget sto veldig kompakte bakover, så fikk Klepp en solid mulighet etter 26 minutter av omgangen. Etter mye klabb og babb inne i feltet, så var det til slutt Hege Hansen som fikk ballen i beinene inne i feltet. Hun klarte imidlertid ikke å stokke beinene skikkelig i avslutningen, og det hele rant ut i sanden.

Selv om Klepp-spillerne overtok mer og mer av spillet, så klarte ikke laget å spille seg gjennom forsvaret til hjemmelaget, og dermed ble det ikke flere målsjanser for laget i den første målløse omgangen.

Fem minutter ut i den andre omgangen burde Hege Hansen sendt Klepp i ledelsen. Hun kom alene mot keeper, riktignok i en skrå posisjon, men klarte ikke å løfte ballen over henne og ballen ble klarert.

– Vi hadde mange muligheter til å score tidlig i kampen, men det ville seg ikke for oss i de avgjørende situasjonene. Men vi bare malte på og satset på at det ville løsne for oss til slutt, sier Klepp-kapteinen.

Hege Hansen gjorde ingen feil

Etter den store muligheten, fortsatte Klepp å styre spillet, og halvveis ut i omgangen var de nok en gang nære, men avslutningen endte med et hjørnespark.

Klepp presset mer og mer, men laget slet med å trenge gjennom det tette forsvaret, samtidig som presisjonen manglet i den avgjørende pasningen ved flere anledninger etter pause.

Fem minutter før full tid kom den forløsende scoringen for Klepp. Hege Hansen ble nydelig frispilt og alene med keeper gjorde hun ingen feil da hun vippet ballen elegant over hjemmelagets keeper.

– Skikkelig herlig seier for oss, og nå er vi faktisk oppe på en andreplass på tabellen, og har slett ikke tenkt å gi oss der, sier Tuva Hansen

Som også gledet seg stort over at det var hennes søster som sørget for at alle tre poengene ble med til Klepp etter scoringen få minutter før slutt.

Dette var for øvrig Hege Hansen sin femte scoring denne sesongen. Klepp står dermed med tre strake seiere og holder tritt med tabelltoppen