Fløy-treneren: - I dag synes jeg synd på gutta

Fløy gikk på et forsmedelig tap hjemme mot Vidar. Det gjør at øy-laget virkelig er innblandet i nedrykksstriden.

Fløy-trener Tommy Taylor måtte se sitt lag tape på sin egen bursdag.
  • Herman Folvik

FLØY — VIDAR 0-1

— Jeg synes synd på gutta i dag og jeg kan ikke kjefte på dem. De jobbet veldig godt og denne kampen burde vi vunnet. Vi spilte en godkjent kamp, sier trener Tommy Taylor.

Scoringen til Carl Henrik Refvik like etter pause ble kampens eneste. Til tross for at Fløy hadde flere store sjanser.

— Det er veldig surt. Vi har muligheter nok til å vinne denne kampen. Vi kriger skikkelig, så det er frustrerende, sier Lars Christian Thorsen, som la ned en stor innsats for Fløy.

Snytt for straffe

Det kunne også se ut som han ble snytt for straffe i første omgang da han fulgte opp en retur og lobbet ballen over keeper, før han ble tatt tak i. Uten å få noen ting.

— Det er en klar straffe, og jeg kan ikke forstå avgjørelsen. Mer enn det skal jeg ikke si, sukker Thorsen.

— Lykken var ikke på vår side i dag, konstaterer han.

Burdagstap

Vidars scoring kom etter en kontring og var kanskje den eneste klare målsjansen gjestene hadde. Likevel var det nok til å vinne kampen.

— Hvis du spør keeperen vår har han vel ikke en redning av et skudd på mål, så det forteller det meste. Vi løper og jobber hardt, samtidig som vi har flere store sjanser. Vi hadde fortjent seier i dag og hadde vi fått det første målet ville ting sett annerledes ut, mener Taylor, som måtte se laget sitt tape på sin 64-årsbursdag.

Den rutinerte kapteinen Lars Kristian Pedersen var skuffet etter kampslutt.

— Det er tøft for vi har flere sjanser, men vi kan ikke skylde på at det er uflaks. Det er udyktighet også. Vi må bli bedre foran begge målene, mener Pedersen.

Tapet gjør at Fløy kommer enda nærmere nedrykk, og dersom Odd 2 slår Arendal på mandag vil Fløy være under streken. Fyllingsdalen vant over Eidsvoll Turn i dag og gikk forbi Fløy på tabellen. Dette er Fløys tredje tap på de siste fire kampene.

Vindbjart tok på sin side en meget sterk seier borte mot serieleder Egersund. Med mål av Øyvind Gausdal og Thomas Zernichow snudde venndølene kampen etter å ha ligget under 1-0 til pause.