Dette bildet av Ødegaard setter fart på ryktene

Avbildet av fransk avis sammen med pappa Hans Erik Ødegaard.

Den franske journalisten Benjamin Idrac traff på Martin Ødegaard før kampen startet.
  • Øystein Jorem

Den franske avisen Quest France publiserte mandag et bilde av Real Madrid-spilleren Martin Ødegaard på tribunen på Roazhon Park i Rennes. Duoen skal se kampen mellom Rennes og St. Etienne.

Tidligere i sommer var utlånsavtale med klubben så godt som klar, men avtalen skal ha strandet på grunn av Fifa-regler om utlån av unge spillere. I desember blir Martin Ødegaard 18 år, og da er det ingenting som hindrer et utlån når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

En utlånsavtale med Rennes ble stanset i sommer, men i desember blir stortalentet 18 år.

Ryktene blir neppe mindre av at midtbanespilleren tok flyet til Rennes dagen etter kamp i Madrid for å se kampen mellom Rennes og St. Etienne. Diskusjonen rundt 17-åringens framtid tok seg opp etter at bildet ble publisert.

Agent Tore Pedersen er i jevnlig kontakt med både Real Madrid og Ødegaard. Han ønsker ikke å kommentere bildet. Han er ikke sammen med duoen i Frankrike.

– De er der for å se på fotball. Utover det har jeg ingen kommentar, sier han til Adresseavisen.

Martin Ødegaard fikk tidligere denne uken sin debut i Real Madrids startoppstilling i kampen mot Cultural Leonesa. Madrid-laget vant kampen 6–1, og nordmannen fikk skryt fra flere hold.

Ødegaards lagkamerat på U21-landslaget Ole Kristian Selnæs startet og spilte 90 minutter av kampen for St. Etienne, mens Alexander Søderlund forble ubenyttet reserve på benken.

Rennes vant kampen 2–0 etter scoringer av Paul-Georges Ntep og Kamil Grosicki. Rennes ligger nå på fjerdeplass i Ligue 1, ni poeng bak ledende Monaco.