Fotball

Ajer ut med skade for Celtic – landskamper i fare

Kristoffer Ajer skal ha pådratt seg en strekk.

Kristoffer Ajer måtte ut med skade da Celtic slo St. Johnstone i ligacupen onsdag, og landskampene i oktober kan være i fare.

Kristoffer Ajer måtte byttes ut etter en halvtime da Celtic reiste seg etter en tøff helg og slo St. Johnstone 1–0 borte i den skotske ligacupens semifinale.

Ajer fikk behandling på banen før han måtte hjelpes ut og erstattes av Jack Hendry.

Ifølge TV 2 skal det handle om en strekk på baksiden av låret, og i så fall mister Ajer ganske sikkert nasjonsligakampene mot Slovenia og Bulgaria i oktober.

Leigh Griffiths ble matchvinner syv minutter før full tid i Perth. Han satte inn returen etter at James Forrests hodestøt ble blokkert. Med seieren har manager Brendan Rodgers fortsatt perfekt statistikk i hjemlige cupturneringer.

Rodgers har fått mye kritikk etter at Celtic har gjort sin svakeste seriestart på 20 år. I helgen ble det 1-2-tap for Kilmarnock.

Før onsdagens kamp sa nordiren at han i sommer hadde sjansen til å få en lukrativ jobb hos en kinesisk klubb, men at han valgte å fortsette jobben med Chelsea.

Motstander i semifinalen i slutten av oktober blir Hearts, som vendte til 4-2-seier over Motherwell. Old Firm-duell mot Rangers kan det tidligst bli i finalen. Steven Gerrards lag vant 4–0 over Ayr, mens Aberdeen sikret semifinaleplass allerede tirsdag. (@NTB)

Les mer om

  1. Fotball
  2. Kristoffer Ajer