Bergen har overrasket Brann-debutanten

Amadiya Rennie fikk sine første minutter som Brann-spiller mot Sogndal.

Amadiya Rennie trives allerede i Bergen og Brann.

— Jeg hørte det var mye regn i Bergen, men de tre første dagene etter at jeg kom hit har det vært sol. Jeg liker meg veldig godt her, sier Amadiya Rennie, som er blitt positivt overrasket over sin nye hjemby.

Værmessig hadde han heller ingenting å klage på i Sogndal, hvor det var tropevarme på kunstgresset godt inn i kveldstimene.

Les også

«Kjære Lars Arne Nilsen, fotballen dør litt for meg»

Det var nok ikke hovedgrunnen til at liberieren gikk rundt med et bredt smil i pressesonen etter Sogndal-kampen. Steffen Lie Skålevik var nemlig ikke den eneste som gjorde sin Brann-debut i oppgjøret. Etter drøye timen spilt ble nemlig Rennie byttet inn for Azar Karadas, og fikk dermed sine første minutter i den røde drakten.

— Jeg synes jeg var god. Jeg fikk ikke mange sjanser, fordi det ble en del lange baller som var vanskelige å jobbe med, sier Rennie om sin egen prestasjon.

Trives best på kanten

Han var, som de fleste andre i Brann-leiren, godt fornøyd med det ene poenget Brann fikk karret med seg fra toppoppgjøret.

Les også

«Som en 19-åring på første fadderukedag»

— Det var en god kamp der laget tok et viktig poeng. Ett poeng på bortebane kan vi være fornøyde med, sier 25-åringen, som i løpet av halvtimen han spilte både var spiss og kantspiller.

— Jeg foretrekker å spille på kanten, men det er ikke noe rart å være spiss heller. Jeg har spilt i begge rollene, så for meg spiller det ingen rolle.

Les også

Kan ikke love Skålevik spissplassen

Det viktigste er at han får spille.

— I hvert lag er det en trener som tar avgjørelsene, og det må jeg bare forholde meg til. Jeg skal fortsette å jobbe hardt, så får jeg kanskje tillit på førstelaget etter hvert.

Hør BTs nye Brann-podkast!