Manchester City reddet ett poeng på overtid

Chelsea økte forspranget i Premier League.

Sergio Agüero og Manchester City fikk en langt tøffere kamp mot Hull enn hva som var spådd på forhånd. Kampen endte 1-1.

Manchester City — Hull 1-1

Aston Villa - Chelsea 1-2

Hull så ut til å ta med seg alle poengene mot Manchester City, men James Milner sørget for 1-1 med en frisparkperle på overtid lørdag. Chelsea gjorde på sin side jobben mot Aston Villa.

– Det er frustrerende, for jeg synes laget jobbet hardt og hadde ballen mye. Vi gjorde alt for å vinne, men er ikke gode nok i angrepssonen, sa manager Manuel Pellegrini ifølge BBC etter kampen.

Manchester City stanget og stanget i annen omgang, men enten sto stolpen eller Hull-keeper Allan McGregor i veien.

Men da hjemmelaget fikk frispark to minutter på overtid, var James Milner redningen. Midtbanespilleren skrudde ballen rundt muren og inn i hjørnet og sørget for ett poeng.

David Meyler scoret Hulls mål etter 34 minutter på en retur. Den første halvtimen var preget av mye balltrilling fra vertene. Nærmest før scoringen var likevel Hull da Ahmed el-Mohamady headet i stolpen.

I annen omgang handlet det meste om Manchester City, men verken Sergio Agüero, Samir Nasri eller Edin Dzeko maktet å få ballen forbi Allan McGregor i Hull-målet, som stoppet alt inntil James Milner dukket opp.

Ivanovic tok ansvar

Chelsea leder Premier League med sju poeng etter 2-1-seieren mot Aston Villa lørdag.

Branislav Ivanovic ble matchvinner med et vidunderlig treff på halv volley. Det var høyrebackens femte mål på sine seks siste kamper mot Aston Villa.

Chelsea åpnet kampen best, og Eden Hazard scoret kampens første mål. Det var den giftige trioen på topp, Hazard, Oscar og Willian, som sørget for det. Etter fine kombinasjoner sendte Hazard ballen utakbart forbi Brad Guzan.

Aston Villa hevet seg etter scoringen, men klarte ikke å skape noen store muligheter i første omgang.

Hjemmelaget startet derimot godt i annen akt. Både Tom Cleverley og Andreas Weimann prøvde seg uten å lykkes, men så dukket Jores Okore opp. Dansken var umarkert på bakerste stolpe og headet inn utligningen etter nydelig forarbeid av Carles Gil.

Det var Aston Villas første scoring i Premier League siden 20. desember.

Ivanovic' mål etter 66 minutter ble dermed avgjørende, og nå er det sju poeng ned til toer Manchester City, som spilte 1-1 hjemme mot Hull. (©NTB)

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38285594336189
2Arsenal38266688434584
3Manchester United38236958431575
4Newcastle United381914568333571
5Liverpool381910975472867
  • Champions League
  • Europaliga
  • UEFA Conference League Qualification
  • Nedrykk