Fotball

Sjekk Molde-profilens utrolige cup-spådom i Aftenposten

– Nei, jeg er ikke synsk, påstår Harmeet Singh (24).

 • Fredrik Saltbones
  Fredrik Saltbones

At Molde skulle vinne cupfinalen, er noe mange kunne tippet på forhånd. Men å tippe riktig resultat og riktige målscorere – i riktig rekkefølge, er noe helt annet.

Nettopp det gjorde Moldes midtbanespiller Harmeet Singh. I et intervju med Aftenposten junior publisert 18. november, spådde 24-åringen hvordan cupfinalen skulle ende.

Les også

Cupfinalen danket ut sjakk og langrenn

Spåmann Singh?

På spørsmålet «hva blir resultatet i cupfinalen, og hvem scorer?», svarer Singh:

Slik så sportsforsiden til Aftenposten junior ut denne uken.

– Vi vinner 2-0. Fredrik Gulbrandsen og Mohamed Elyounoussi scorer.Og jammen gikk det akkurat slik. Det var lenge tett og jevnt på Ullevaal i går, men etter 73 minutter satte Fredrik Gulbrandsen inn 1-0. To minutter før full tid punkterte Mohamed Elyounoussi kampen med sin 2-0-scoring.

– Er du synsk, Singh?

— Nei, jeg er ikke mye synsk, ler Molde-profilen.

Han sier han hadde «en følelse» av det skulle bli 2-0, og at han samtidig tenkte at det var mest realistisk at Elyounoussi og Gulbrandsen kom til å sette ballen i mål.

Les også

«Det Fagermo sier til Tommy Høiland er ren og skjær mobbing»

Vil ikke bli nedringt av tippere

– Jeg hadde en følelse av at de to kom til å score. Det er ikke det at vi ikke har flere målscorere, men jeg visste at det kom til å bli tøffere enn forrige gang vi møtte Odd på Aker stadion. Jeg tenkte at det kunne være bra muligheter for dem, sier han til Aftenposten.

NY POKAL: Harmeet Singh (i midten) og resten av Molde-spillerne hadde allerede vunnet serien, i går vant de cupgull også.

Nå frykter han nærmest at folk vil overøse ham med spørsmål om gode tippeobjekter.– Jeg snakket med en kompis om det i sta. Han sa: «Plutselig kommer folk til deg og spør om råd og hvordan de skal sette opp tippekupongene». Men det må de på ingen måte gjøre. Jeg har aldri tippet i mitt liv, sier Singh.

Skeptisk før Molde-overgangen

24-åringen meldte overgang til Molde før denne sesongen. Det er noe han ikke angrer på.

– Jeg var litt skeptisk før jeg kom til Molde. Jeg er en bygutt, som ofte var ute i gatene som liten. Men jeg trivdes raskt her, og byen byr på andre ting enn jeg er vant til. Jeg trives bedre og bedre, sier han og fortsetter:

— Det føles veldig uvirkelig å sitte her hjemme og ha vunnet cupgull, seriegull og at vi satt ny poengrekord i eliteserien. Det gir mersmak. Jeg er veldig takknemlig over å få være med på et fantastisk lag og klubb. Jeg var veldig sliten etter kampen i går, men jeg omstiller meg ganske kjapt og tenker fremover allerede, sier Harmeet Singh.

PS! I samme Aftenposten junior-artikkel spådde Odd-keeper André Hansen at hans lag kom til å vinne 2-1. Slik gikk det altså ikke.

 1. Les også

  Roar Stokkes drøm i 2015: Kommentere Molde i Champions League

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  NORGE
  Publisert:

  Nyhetsstudio: Siste nytt

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5