Fotball

– Et godt resultat

<p><strong> <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=278169&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#278169" target="_blank">TIL-Slaven 2-1:</a></strong> Bojan Vrucina ordnet straffespark og et godt utgangspunkt.</p>

Fotball, E-cupTromsø v NK Slaven Belupo30.07.2009Foto: Tom Benjaminsen, DigitalsportBojan Vrucina, NK Slaven BelupoJoel Lindpere, Tromsø IL
 • Tobias Stein Eilertsen
  iTromsø

ALFHEIM: Det ble ingen mål på NK Slavens stjernespiss, Bojan Vrucina, men den kroatiske spissen ordnet straffespark som sikret NK Slaven et godt utgangspunkt.

– Jeg kan si jeg er skuffet siden vi rotet vekk seieren etter vi ledet, men resultatet er vi fornøyd med. Det gir oss veldig gode sjanser til avansement hjemme, sier Vrucina, som er klar på hvorfor NK Slaven var så tamme på Alfheim.

– Kunstgresset. Vi har ikke trent på et slikt underlag og det var en klar fordel Tromsø. Jeg forventer at vi slår dem hjemme, og med 1-0 er vi videre, sier Vrucina.

En som ikke var like fornøyd med Vrucina, var Miika Koppinen.

– En latterlig type. Han ligger seg ned hele tiden etter flere dueller og roper og skriker som om han var i ferd med å dø. Misforstå meg riktig, han er en god spiller, men syter alt for mye. Det ga jeg han klar beskjed om, sier Koppinen, som var meget fornøyd med selve kampen.

– Årsbeste. Ingen tvil, sier finnen.

I NK Slaven-leiren hang man litt med hodet etter tapet. Likevel har de troen på avansement.

– Vi kom hit for å få til et godt resultat og score ett mål og ikke slippe inn mål. Det gikk dessverre ikke, men vi har fortsatt muligheten, og hjemme kommer vi til å angripe i mye større grad, og da tror jeg på avansement, sier Nicolas Nynkeu.

 1. Les også

  Spissmangel krever handling

 2. Les også

  &ndash; Trist farvel

 3. Les også

  &ndash; Prikkfri kamp

 4. Les også

  Effektive minutter

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  ØKONOMI
  Publisert:

  Etter første natt i leiligheten, banket det på. – Det var en fyr som sa han skulle bo her.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5