Fotball

Reddet ett poeng

Tre minutter før slutt utlignet Cecilie Kvamme for Arna-Bjørnar hjemme mot Kolbotn.

Cecilie Kvamme reddet ett poeng for Arna-Bjørnar hjemme mot Kolbotn. Foto: John Seljehaug

  • John Seljehaug

Cecilie Kvamme reddet ett poeng for Arna-Bjørnar hjemme mot Kolbotn. Foto: John Seljehaug

Det var duket for toppoppgjør på Arna Idrettspark, da Arna-Bjørnar tok i mot bronserival Kolbotn. Med seier ville rødtrøyene passere gjestene på tabellen, og ta tilbake initiativet i bronsekampen.

– Det var veldig skuffende at vi ikke vant denne kampen. Til tider kjørte vi over Kolbotn , og i første omgang hadde vi flere store sjanser til å score mål. Vi burde ledet da vi gikk inn i garderoben til pause, sier Cecilie Kvamme.

Arna-Bjørnar styrte kampen i første omgang og spilte seg til flere store målsjanser. Både Amalie Eikeland og Tine Algrøy var farlig frempå, men lagene gikk målløs av banen til pause.

– Vi hadde full kontroll, og da er det frustrerende at vi ikke får hull på byllen. Men vi ligger bare ett poeng bak Kolbotn, sier kaptein Ingrid Ryland.

Kontret i senk

Også i andre omgang var det Arna-Bjørnar som dominerte. Etter 70 minutter stod Ingrid Ryland alene på bakerste stolpe, men hun bommet på ballen. I stedet kontret Kolbotn mesterlig og tok ledelsen.

– Alle andre enn meg burde fått den sjansen der. Jeg er ingen målscorer, sier Ryland.

Det så lenge ut til at Kolbotn skulle rane med seg alle poengene, men tre minutter før slutt dukket innbytter Cecilie Kvamme opp og avsluttet nydelig på volley.

– Jeg ble overrasket over at den gikk i mål. Da jeg skjøt var jeg helt sikker på at den skulle gå utenfor. Gud hvor deilig det føltes å score igjen, sier Kvamme.

Avaldsnes på bronse

Etter poengdelingen på Arna Idrettspark klatret Avaldsnes forbi, og er nå det ledende laget i kampen om bronsen, tre poeng foran Arna-Bjørnar.

– Det gjør tapet bare surere. Det blir en tøff kamp om bronsen i høst, men ingenting er avgjort sier Kvamme.

FAKTA

ARNA BJØRNAR – KOLBOTN 1 — 1 (0-0)

ARNA IDRETTSPARK

GULT KORT: Ingen

MÅL: 0 – 1 Synne Jensen, 1 – 1 Cecilie Kvamme.

ARNA-BJØRNAR (4-4-2): Jamie Soula – Åsne Takle Eide, Caroline Walde, Nora Holstad Berge, Astrid Grøttå Ree – Amalie Eikeland, Vilde Bøe Risa (Ine Wedaa fra 45.), Kristine Hegland, Ingrid Ryland – Tina Algrøy (Cecilie Kvamme fra 56.), Lisa Fjelstad Naalsund

KOLBOTN (4-4-2): Kirvil Schau Odden – Cecilie Liane, Ina Gausdal, Eirin Kleppa, Anja Sønstevold – Michelle Søderstrøm (Nora Nilssen fra 73.), Andrine Tomter (Synne Jensen fra 67.), Ingvild Isaksen, Ellen Wang – Andrea Berild Fanndis Fridriksdottir

Les mer om

  1. Arna-Bjørnar Fotball
  2. Kolbotn IL
  3. Toppserien