Fotball

Sandnes Ulf-keeperen skal trene med Wigan

Der må Hannes Halldorsson (30) overbevise mot to etablerte og en ung keeper.

Ulfs keeper Hannes Thor Halldorsson skal trene med Wigan.
  • Jan-erik Larsen

SANDNES (Aftenbladet): Den islandske landslagskeeperen har fått Sandnes Ulfs tillatelse til å reise til England og besøke Wigan i Mesterskapsserien (nivå to) neste uke.

— Jeg vil ikke kalle det prøvespill. Det er mer for å trene med klubben og se på forholdene, sier Halldorsson til Aftenbladet.

Wigan, som sparket tidligere Viking-trener Uwe Rösler som manager i høst, har tre keepere i sin A-tropp.

Førstekeeper akkurat nå er Scott Carson (29), som kom til klubben fra tyrkiske Bursaspor på en treårskontrakt i 2013. Carson har tidligere spilt for Leeds, Liverpool, Charlton, Aston Villa og West Bromwich. Han er manager Malky Mackays førstevalg nå.

På benken sitter Lee Nicholls (22), som spilte flere A-kamper i fjor, mens den tredje målvakten er ikke ukjente Ali Al Habsi (33), med en fortid for Lyn i norsk eliteserie.

Al Habsi ble kåret til årets spiller av Wigan-fansen i 2011. Hannes Halldorsson har kontrakt med Sandnes Ulf ut sesongen 2015. Da Uwe Rōsler fikk sparken av den sterke eieren Dave Whealan i november, kjempet Wigan på nedre halvdel. Etter at Malky Mackay overtok, har det gått fra vondt til verre. Nå er klubben nest sist, med bare Blackpool bak seg.

Les også

  1. Raskaj forlenger med Sandnes Ulf

Les mer om

  1. Fotball 1. div
  2. Sandnes Ulf
  3. Wigan Athletic FC