Fotball

Klepp tapte serieåpningen

Avaldsnes ble for sterke og vant 2-0 på Klepp stadion.

Jon Pall Palmason og Klepp-damene klarte ikke å hamle opp med Avaldsnes i serieåpningen.
  • Kurt Arne Nilssen

KLEPP/STAVANGER: I et fryktelig regnvær tok Klepp imot Avaldsnes til årets første seriekamp i Toppserien. Hjemmelaget var nær ved å ta ledelsen tidlig i kampen, men det var bortelaget som først tegnet seg på scoringslisten.

På en dødball etter 18 minutter sendte Andreia Rosa Avaldsnes i ledelsen.

— Vi hadde en veldig stor sjanse etter kun tre minutter. Hvis vi hadde scoret der kunne vi fort fått en annen kamp. For å slå lag som Avaldsnes må vi ta de få sjansene vi får. Mot slik lag får vi kanskje bare to til tre klare målsjanser, sier Klepp-trener Jon Pall Palmason.

I andre omgang økte Cecilie Pedersen til 2-0 og det sto seg kampen ut. Selv om det ble tap i serieåpningen, er ikke Palmason veldig misfornøyd med prestasjonen til Klepp-damene.

— Defensivt spilte vi veldig bra. De hadde ballen mer enn oss, men vi skapte likevel noen gode målsjanser, sier Palmason.

Avaldsnes, som ble nummer to i fjor, er regnet som en av favorittene til å kjempe helt i toppen av tabellen. Klepp har som mål å bli bedre enn fjorårets 6. plass. Derfor var det ikke veldig overraskende at bortelaget tok med seg alle poengene fra Klepp stadion.

— Vi hadde en plan på hvordan vi kunne vinne denne kampen og målet er selvfølgelig å vinne alle kampene vi spiller. På gode dager kan vi slå Avaldsnes, men ingen kamper kommer til å bli enkle denne sesongen. Vi må kjempe i hver eneste kamp for å ta poeng, sier Palmason.

Les også

  1. Suser sørget for Ulf-seier over Viking

  2. Mye å ta tak i for Bryne

  3. Dette er bakgrunnen for Ødegaards sko-hyllest: - De viktigste i livet mitt

Les mer om

  1. Toppserien
  2. Klepp IL
  3. Avaldsnes IL