Trondheims-Ørn hadde tapt fem på rad. I dag jublet de igjen.

— Dette trengte vi.

Andrea Haugstøyl var svært fornøyd etter seieren over Amazon Grimstad.

TRONDHEIMS-ØRN – AMAZON GRIMSTAD 1-0

Etter fem strake tap kunne Trondheims-Ørn lørdag endelig juble for seier igjen.

— Dette var veldig deilig, sukker og jubler matchvinner Andrea Haugstøyl mellom gratulasjonsklemmene.

Å kjenne på følelsen av en seier igjen betydde mye for Ørn-jentene.

— Resultatene har ikke vært de beste den siste tiden. Så dette trengte vi, sier Haugstøyl.

Les også

Bruttern til Bruttern gir seg som Ørn-topp

— Hadde vært tungt mentalt

Seieren mot Amazon var så absolutt fortjent fortjent – men nervøst rusk i overtidsminuttene kunne ha kostet dem de tre poengene.

— 1-1 tror jeg hadde blitt tungt mentalt å ta med seg. Denne seieren var så viktig for resten av høstsesongen, konstaterer Haugstøyl.

En innbitt Guro Reiten forutså seieren allerede forrige helg, etter tapet for Stabæk. Les mer om hvordan Trondheims-Ørn-representante reagerte etter det nederlaget her.

Trondheims-Ørn var best i det meste av kampen, og sjansene haglet tidvis. Spesielt Julie Adserø og Hege Nordvik kunne og burde gjort mål, men uten å ha marginene med seg.

De marginene hadde derimot Andrea Haugstøyl etter snaue timen. Hun fikk ballen av Inger Ane Hole, vendte opp og avsluttet fra 18 meter. Skuddet var bra, men keeper fikk begge hendene på ballen. Den glapp imidlertid gjennom hanskene – og deretter var stolpen også på Haugstøyls side.

Etter den forløsende scoringen kjørte Trondheims-Ørn fullstendig over gjestene fra Grimstad, men uten å klare å få ballen i mål flere ganger. Adserø kom svært nærme da hun traff tverrliggeren, og Nordvik burde utnyttet en fin sjanse servert av Guro Reiten og Lisa-Marie Utland bedre.

Og uten mer enn ett måls ledelse, så ble det spenning mot slutten. Mens Ørn ble nervøse, våknet Amazon i de tre tilleggsminuttene og kunne ha kapret poeng med bedre presisjon i den siste pasningen. Men slik ble det ikke – og dermed tok Trondheims-Ørn sin første seier siden august.