Britisk avis: - Arsenal har lagt inn bud på Leicesters superspiss

Jamie Vardy kan være på vei til London ifølge britisk presse.

tb187745.jpg

Fredag kveld melder flere engelske medier at 29 år gamle Jamie Vardy kan bli Arsene Wengers andre store sommerkjøp. London-klubben har allerede signert den sveitsiske midtbanespilleren Granit Xhaka. Nå kan den engelske landslagsspissen Vardy være den neste mannen inn.

Les også

Bayern-sjefen avslører: Takket nei til rekordstort bud fra Manchester United

Ifølge The Guardian har storklubben fra London utløst Leicesters utkjøpsklausul på spissen som scoret 24 mål i årets Premier League-sesong og var en viktig årsak til at Leicester sikret sitt sensasjonelle seriegull.

Ifølge Daily Mail er denne summen er på 20 millioner pund — cirka 240 millioner kroner, og kan utløses av klubber som er kvalifisert for neste års Champions League.

Jamie Vardy er også en del av Englands 23-mannstropp som reiser til Frankrike under ledelse av Roy Hodgson. I mesterskapet møter de Russland, Wales og Slovakia i gruppespillet.

Les også

Ronny Deila blir fotballekspert på TV 2

29-åringens karriere har vært som et eventyr de siste årene. Så sent som i 2012 spilte han får lille Fleetwood Town, før han signerte for Leicester før 2012/13-sesongen. Så sent som i februar skrev hurtigtoget under på en ny kontrakt med Leicester, og ifølge The Guardian har Vardy et tett og godt forhold med både trener Claudio Ranieri og klubbens thailandske eiere.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor Reals møkkamann, Mourinho, supporterklubben og mini-EM er blant temaene: