Fransk fotballekspert om Søderlund: - Han er elendig!

Alexander Søderlund får hard medfart i Frankrike.

Alexander Søderlund i St. Etienne
  • Steffen Stenersen

Etter overgangen fra Rosenborg til franske St. Etienne i vinter, har Alexander Søderlund fått spille det meste av kamper.

Men ikke alle er like fornøyd med det spissen fra Haugesund leverer. Ifølge VG skal den franske, anerkjente fotballeksperten Pierre Ménès gitt Søderlund en skikkelig salve.

Les også

Slik går det med utenlandsproffene

— Ville ikke truffet en elefant i en korridor

— Han har to venstreben. Problemet er at han er høyrebent. Han ville ikke klart å treffe en elefant i en korridor. Han er elendig, skal eksperten ha uttalt.

Søderlund ble toppscorer i eliteserien i fjor, men har nå gått fire kamper uten scoring for sitt franske lag. Sist i tapet mot PSG i den franske cupen onsdag.

«Nok en gang viser Søderlund sine mangler og begrensninger på alle nivåer: teknisk, fysisk og spesielt i hastigheten på utførelsen», skriver Ménès etter tapet mot PSG ifølge Verdens Gang.

Les også

Søderlund og Selnæs fikk bank av PSG

— Ingen grunn til å stresse

Alexander Søderlund selv tar ikke det hele så tungt, men sier til VG at han ikke har vært helt på topp i det siste.

— Har ikke spilt som en gud i det siste nei. Men sånn er det. Tar litt tid å bli vant til nivået. Ingen grunn til å stresse, sier han.

Søderlund får muligheten til å rette på inntrykket i møtet med Angers lørdag kveld. St. Etienne ligger for øyeblikket på 7. plass i fransk liga.

Fått med deg disse sakene? Det har mange andre gjort: