Fotball

Forren ut mot ryktene: - Ikke misfornøyde med Skullerud

Molde-stopperen ble overrasket over søndagens nyhetsoppslag.

Vegard Forren er fornøyd med jobben Tor Ole Skullerud gjør i Molde.
 • Trond Hustad
  Rbnett

MOLDE (Rbnett): Molde-profil Vegard Forren (27) avviser blankt at det er misnøye med Tor Ole Skullerud og Bård Wiggen blant MFK-spillerne.

— Jeg kan garantere at det ikke finnes noen misnøye i garderoben. Jeg kan avkrefte den påstanden, så enkelt er det. Jeg har absolutt full tillit til trenerne, og mitt inntrykk er at resten av gruppa mener det samme. Jeg er på trening hver dag så jeg hadde nok visst det om situasjonen var slik, sier Forren til Rbnett.

Les også

Skullerud: - Vi kjempet som løver

— Jeg ble overrasket

Det var TV2 som lørdag kveld meldte at misnøye i deler av spillergruppa skal være en av årsakene til at treneren har bestemt seg for å forlate MFK etter sesongen.

Tor Ole Skullerud og Molde kom for tre poeng, men måtte reise hjem med ett. I bakgrunnen er Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen.

— Jeg ble ganske overrasket da jeg leste dette. Det er vanskelig å si hvor det kommer fra, jeg skjønner ikke hvordan noen har fått et slikt inntrykk. Jeg har selv hørt rykter om at vi ikke er fornøyd med trenerne. Det er merkelig, sier Forren.Han mener miljøet internt er like bra som det var gjennom fjorårets gullsesong.

— Det er kjempegod stemning i troppen, vi står sammen og har troa på at vi kommer til å gjøre en bra høstsesong. Bård (Wiggen) har kommet inn og gjort en god jobb som assistent. Tor Ole (Skullerud) har jo ikke blitt en dårligere trener siden cupfinalen for et halvt år siden. Vi står bak dem, sier landslagsstopperen til Rbnett.

Les også

- Det er klart vi savner Mattias Moström

— Slik er det i alle klubber

Forren mener det kun er sunn konkurranse blant Molde-spillerne.

— Vi har mange gode spillere, og de som ikke får mye spilletid er selvfølgelig ikke fornøyd med det. Det er helt normalt. Slik er det i alle klubber, og slik skal det være, sier han.

27-åringen synes det er uproblematisk at Skullerud og Wiggen har kontrakter som i utgangspunktet går ut etter sesongen. Det er i teorien opp til MFK å avgjøre om de to trenerne skal få tilbud om å fortsette i 2016, siden opsjonen om ett ekstra år ikke er gjensidig.

— Dette påvirker i hvert fall ikke meg, og jeg tror ikke det betyr noe for resten av gruppa, heller. Det er lenge til oppkjøringa mot 2016-sesongen begynner. Vi konsentrerer oss om å spille fotball og forholder oss til de som til enhver tid trener laget. Så overlater vi til ledelsen å finne ut hvordan det skal være neste år, sier Vegard Forren.

Les også

Forren med stikk til RBK: - De har vært stille lenge

Vil ikke kommentere

Tor Ole Skullerud har flere ganger avvist å kommentere ryktene om at han allerede har bestemt seg for å avslutte engasjementet i Molde etter sesongen. Han har ikke besvart Rbnetts henvendelse søndag.

Før helga bekreftet Tarje Nordstrand Jacobsen overfor Romsdals Budstikke at det ifølge avtalen er MFK som avgjør om trenernes kontrakter skal forlenges ut 2016. — Vi prater godt med både Tor Ole og Bård, men klubben har ikke tatt stilling til om hvordan vi ønsker at trenerteamet skal se ut neste år. Jeg er trygg på at vi skal få en avklaring på plass i god tid før vi skal begynne å planlegge sesongen 2016, sa direktøren i Molde Fotball fredag.

Les også

 1. TV 2: Skullerud gir seg etter sesongen

 2. Selnæs: - Rosenborg er Rosenborgs største utfordrer

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt20125341192241
2Molde20115448252338
3Rosenborg20114543261737
4Kristiansund2011272825335
5Lillestrøm2010463226634
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Vegard Forren
 3. Molde FK