Blanc: - Alt går mot oss

<p>Frankrikes landslagssjef fortviler etter gårsdagens hjemmetap mot Hviterussland i EM-kvalifiseringen.</p>

France's coach Laurent Blanc reacts during their Euro 2012 qualifying soccer match against Belarus in Saint-Denis September 3, 2010. REUTERS/Charles Platiau (FRANCE - Tags: SPORT SOCCER)

Frankrikes nye landslagssjef, Laurent Blanc, skulle gjenreise det franske landslaget etter en turbulent periode under Raymond Domenech. Først ble det tap i treningskampen mot Norge. I går tapte franskmennen den første kampen i EM-kvalifiseringen 0-1 på hjemmebane mot Hviterussland.

Vi er inne i en vanskelig periode. Det er ikke noe som går vår vei, men vi skal stå imot. Det er veldig vanskelig å se på de positive tingene når man taper , sa Blanc til pressen etter kampen, ifølge Bold.dk.

Tidligere denne uken delte landslagssjefen ut sangteksten til nasjonalsangen, «La Marseillaise», for at spillerne skulle synge når nasjonalsangen spilles før kampene. Det var likevel ikke nok til at Frankrike klarte å stå imot en sen hviterussisk scoring i går.

Vi kan ikke si at vi har spillere som vet hvordan man scorer mål. Vi vet vi har spillere som kan holde på ballen, men vi har ikke spillere som kan gjøre forskjellen på de siste 25 metrene før mål , konkluderte Blanc etter 0-1-tapet.

Frankrike møter Bosnia-Hercegovina til en tøff bortekamp i den neste kampen i EM-kvalifiseringen på tirsdag.