Fotball

Liverpool-stjernens skade bekymrer: - Det er dårlige nyheter

Coutinho måtte ut på båre. Da sendte innbytter Divock Origi Liverpool til topps.

Phillipe Coutinho måtte ut med en vond ankel.
  • Steffen Stenersen

Liverpool-Sunderland 2-0

Det var etter halvtimen spilt i kampen mellom Liverpool og Sunderland at Liverpools største stjerne ble liggende og bite i gresset.

Da brasilianeren skulle avslutte traff han en Sunderland-forsvarer, og gikk i bakken. Coutinho måtte ha båre for å komme seg av banen.

Les også

Carneiro fikk drapstrusler etter konflikten med Mourinho: - De er ansiktsløse feiginger

— Signaliserte til benken umiddelbart

— Det er høyrefoten som får seg en trøkk. Det er mange små bein inne i foten som kan brekke ganske lett, og da kjenner du smerten ganske fort. Det er sikkert mange som er litt bekymret akkurat nå, sa Brede Hangeland i TV 2s Premier League-studio.

Coutinho måtte bæres av på båre.

Erik Thorstved fulgte opp:— Han signaliserte til benken umiddelbart, og da tyder det nok på at han er ikke utpå allerede neste helg. Dette er dårlig nyheter.

Coutinho har vært strålende for Jürgen Klopps lag denne sesongen, og har vært koblet til blant andre Barcelona.

80 prosent ballbesittelse

Selve kampen handlet mye om Liverpools stanging mot et lavt og kompakt Sunderland. 80 prosent ballbesittelse til pause sier sitt, og det mest interessante som skjedde i den første omgangen av at den ene assistentdommeren måtte gi seg med skade.

Liverpool fortsatte stormløpet i den andre omgangen, men forsvarsmuren til Sunderland var vanskelig å trenge gjennom.

James Milner satte inn 2-0.

Hjemmefansen måtte vente til det 75. minutt før den forløsende scoringen. Divock Origi kom inn for en skadet Coutinho, og fra hjørnet av feltet la han ballen vakkert i lengste hjørnet. En utrolig viktig scoring, som sendte The Kop i eufori.På overtid fikk Liverpool straffe, etter at Sadio Mané ble felt. James Milner gjorde ingen feil, 2-0 til Liverpookl, som dermed topper Premier League før Chelsea skal i aksjon lørdag kveld.

Les mer om

  1. Engelsk fotball