Fotball

Pedersen: – Vi virket tunge og slitne

Kun tre døgn etter 120 knalltøffe minutter i europaligakvalifisering var det lite sprut å se i beina på Strømsgodset-spillerne da laget tapte 0-2 mot Lillestrøm.

Marcus Pedersen mener Strømsgodset spilte sin dårligste kamp for året i 0-2-tapet mot Lillestrøm. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

LILLESTRØM-STRØMSGODSET 2-0

– Det så hvert fall sånn ut. Det kan nok ha vært noe av grunnen til at vi spilte årets dårligste kamp, sa Marcus Pedersen til NTB på spørsmål om laget spilte med flate batterier.

Etter å ha sluppet inn mål på overtid av siste ekstraomgang mot danske Sønderjyske torsdag, måtte Strømsgodset vinke farvel til europaligaen. Søndag virket spillerne slitne mot et heltent Lillestrøm-lag.

Bassel Jradi og Simen Kind Mikalsen jubler for LSK-scoring. Foto: NTB scanpix

Svakt– Du kjenner det litt i beina, men det bør gå greit. Men vi virket tunge og slitne, og det virket som det satt i beina hos flere av oss, fortalte Pedersen som likevel ikke ville gi torsdagskampen skylda for tapet.

– Det første kvarteret synes jeg var greit, men etter det var det helt natta. Vi hadde ingenting offensivt, vi spilte ikke ball og vi var dårlige til å forsvare oss. Det var generelt dårlig hos alle mann.

For Lillestrøm kjørte fullstendig over Strømsgodset søndag. Marius Lundemo gjorde 1-0 like før pause, mens Simen Kind Mikalsen doblet like etter hvilen.

Må ta lærdom

Nå gjelder det for Strømsgodset-spillerne å glemme kampen så fort som mulig, skal vi tro Pedersen.

– Hvis vi fortsetter sånn her og begynner å tenke på det, så er vi ikke i toppen lenger. Så det her må vi bare glemme og ta lærdom av og prøve å tenke neste søndag.

– Ble dere overrasket over hvor gode Lillestrøm var?

– Vi var forberedt på det. Det er et lag i nød, og vi visste at de kom til å gå ut i hundre og gå for de tre poengene.

Tapet gjør at Strømsgodset blir liggende på tredjeplass på tabellen i eliteserien. Det er åtte poeng opp til serieleder Rosenborg. (©NTB)

 1. Les også

  TIL på stopperjakt – kan signere ny før Glimt-kampen

 2. Les også

  Tror Ulsteinvik-smell kan gi OL-opptur

 3. Les også

  Pådro seg krampe i begge beina i skuddøyeblikket: – Jeg ønsket å gå av banen

 4. Les også

  Pedersen endte endelig måltørken: - Det var mye følelser som skulle ut

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
1Lillestrøm00000000
 • Champions League-kvalifisering

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Strømsgodset IF
 3. Lillestrøm SK