Fotball

Trondheims-Ørn har bare vunnet én av de siste åtte kampene

Nytt tap mot Stabæk søndag.

TUNG PERIODE: Her Guro Reiten og Julie Skjeflo Adserø fra en tidligere kamp i år. Foto: Glen Musk

 • Martin K. Andersen

STABÆK – TRONDHEIMS/ØRN 2-0

2015-sesongen er i ferd med å ebbe ut med en svak poenghøst for Trondheims-Ørn. Siden Trond Schjølberg forsvant ut som trener i slutten av august og Kevin Ingebrigtsen overtok ut sesongen, har det blitt mye stang ut og bare tre seriepoeng på sju seriekamper. I tillegg ble det exit i cupen i semifinalen mot LSK.

Mot Stabæk ble det søndag en ny nuller. Stabæk tok ledelsen ved tidligere Kattem-spiller Stine Pettersen Reinås. Hun fikk sjansen fra straffemerket etter en hands i Ørn-feltet og var sikker etter 18 minutter.

Snodig scoring

Like etterpå kunne Trondheims-Ørn fått sjansen til å svare på straffe, men dommeren valgte å vinke spillet videre da Oda Fugelsnes gikk ned i feltet.

Med åtte minutter igjen av første omgang kom målet som på mange måter punkterte kampen. Melissa Wiik forsøkte å dra til med et volleyskudd, men traff ballen helt feil. I stedet for et hardt volleyskudd ble det en snodig skru på ballen, som fant veien over en overrasket keeper Kristine Nøstmo og dermed 2-0. ## Utland i treverket

Etter pause kom Trondheims-Ørn nærme redusering etter sju minutter. Toppscorer Lisa-Marie Utland skaffet seg en mulighet alene med keeper Cecilie Fiskerstrand, men avslutningen manglet noen centimetre på å gå i mål – i stedet ble det stang ut, beskrivende nok for Ørns høst.

Heller ikke videre i kampen klarte ikke Trondheims-Ørn å få ballen i mål – det gjorde derimot Stabæk. Ida Elise Engets scoring ble først godkjent, deretter annullert etter at assistentdommeren tok seg en prat med hoveddommeren.

For Trondheims-Ørn gjenstår to kamper av sesongen: hjemme mot LSK, Norges desiderte topplag, og borte mot Toppseriens bunnlag Medkila.

 1. Les også

  Ørn-kaptein Hole: − Dette var bittert

 2. Les også

  Fotballblogger ga 1000 kroner til Guro Pettersen

 3. Les også

  Nordlie: - Det er egne helsemessige årsaker til at jeg slutter

Les mer om

 1. Toppserien
 2. Trondheims-Ørn
 3. Stabæk Fotball Kvinner