Denne kaffepraten ender trolig i TIL-overgang for Gamsten

TIL-aktuelle Morten Gamst Pedersen møtte hovedtrener Bård Flovik etter kampslutt i Bodø i kveld.

MØTTES: Her står Bård Flovik (til venstre) sammen med Morten Gamst Pedersen (til høyre) og Ernst Pedersen (nummer to fra venstre) ette kampslutt i Nordlandshallen i kveld.

Som iTromsø avslørte i ettermiddag var Gamst Pedersen på plass i Bodø for å følge oppgjøret mellom Glimt og TIL fra tribuneplass sammen med pappa Ernst Pedersen.

Etter kampen, som endte med 1-0 til Gutan, tok Gamst Pedersen, pappa Pedersen og Flovik en prat før sistnevnte måtte haste av gårde for å rekke kveldsflyet til Tromsø.

— Alle tilbudene som kommer er reelle, og det må man vurdere, sier Gamst Pedersen til iTromsø om interessen fra klubben der han slo igjennom på starten av 2000-tallet.

- Har du fått et tilbud på bordet fra TIL?

— Det er ikke noe helt konkret, men jeg vet at de har snakket med pappa en del tidligere, sier Gamst Pedersen til iTromsø.

Les også

Tromsø-treneren er overrasket - nektes å kjøpe spillere

— Ikke planlagt møte

For etter det iTromsø kjenner til har torsdagens salg av Marcus Hansson gjort at Gamst Pedersen igjen er høyaktuell for en overgang. En overgang som kan bli realisert innen veldig kort tid.

— Jeg var overrasket over at Morten var her, og hadde ikke avtalt noe møte med han. Situasjonen for en drøy uke siden var at han skulle tenke videre på hva han skulle gjøre med karrieren sin, sier Flovik som var i kontakt med Gamst Pedersen tidlig i januar med tanke på en mulig avtale.

- Anvendelig

Flovik erkjenner at det nå er en mulighet å hente både Aron Sigurdarson og Morten Gamst Pedersen fordi Hansson ble solgt til Djurgården.

— Det er et godt poeng at Morten er en anvendelig spiller som ikke bare kan spille venstrekant, sier Flovik som velger å skryte av midtbaneduoen Jonas Johansen og Christian Landu-Landu som var solide mot Glimt.

- Kan TILs nye midtbanespiller bli Morten Gamst Pedersen?

— Jeg skal ikke forskuttere noe. Nå skal jeg ha meg en kaffeprat med Morten og Ernst, sa Flovik noen minutter etter kampslutt.

- Er Morten mer interessant fordi Hansson ble solgt?

— Ja, kanskje, sier Flovik til iTromsø.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering