- En fantastisk scoring

<p><a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=269022&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#269022"> <strong>Vålerenga — Bodø/Glimt 3-1:</strong></a> Vålerenga-trener Tor Ole Skullerud skrøt uhemmet av Mohammed Abdellaoues innsats.</p>

FotballNM Norgesmesterskap Cup17.08.08Ullevaal StadionVålerenga VIF - Bodø/GlimtDaniel Fredheim Holm jubler for sin 2-1 scoring med Bojan Zajic - Luton Shelton og Freddy dos SantosFoto - Kasper Wikestad

OSLO: VIF-angriper Mohammed Abdellaoue bidro sterkt til at Vålerenga tok seg til semifinale i cupen. Etter kampen ventet det skryt fra flere hold.

— Moa jobber steinhardt for laget og presterer jevnt og trutt. Det er han som jobber frem 1-0-scoringen, i tillegg til at han selv scorer et fantastisk mål, sa VIF-trener Tor Ole Skullerud etter kampen.

Gamst-skryt

Også Morten Gamst Pedersen, som i går bidro til Blackburns seier over Everton, var på tilskuerplass i dag. Han mente Moa var forskjellen på lagene.

— Sa han det? Det er moro å høre, sier Abdellaoue selv, da han blir konfrontert med skrytet.

Spissen beskriver scoringen sin på denne måten:

— Jeg får ballen servert av Bojan (Zajic red. anm.), får til en bra touch, og det er bare å kline til. Det var kjempedeilig å se at den gikk inn.

**WEB-TV: Moa om drømmemålet

WEB-TV: Ingebrigtsen: - Vi lager to mål for VIF

WEB-TV:Tilskuersvikt for Enga**

Skullerud er enig i at Vålerenga er heldige med sin andre scoring, men mener seieren er fortjent.

— 2-1-målet er en innøvd variant, fleiper han. - Nei, vi er heldige med den. Jeg føler vi er i fin flyt, og får en gavepakke.

- Er hovedmålet cupseier nå?

— Målet videre er europacup. Det har det vært hele sesongen. Nå kan det se ut til at cupseier er den enkleste veien til europacupspill, men vi har ikke gitt opp serien ennå, sier han til Aftenposten.no

Stolt av unggutta

Skullerud ønsker også å fremheve innsatsen til ungguttene Harmeet Singh og Adnan Haidar. Begge kom inn mot slutten av kampen i dag, og gjorde en god jobb.

— Både Singh og Haidar hadde kjempeinnhopp, og kunne scoret begge to. De spiller med stor ro, og jeg er imponert. Det er viktig at unggutta får tid, og når de tar vare på sjansene sine, er det kjempemoro å se på.

Nå kan Skullerud og Vålerenga glede seg over plass i semifinalen.

19.00: Stabæk - Strømsgodset - følger du her!