Reginiussen: – Stolt over prestasjonen

<p><strong> <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=281790&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#278218">NK Slaven — TIL 0-2 (1-4 sammenlagt):</a></strong> Og Høgmo skryter både av Reginiussen og egne taktiske disponeringer.</p>

Koprivnica, Kroatia 20090806:Tromsøs Helge Haugen (th) og Sigurd Rushfeldt etter kampen. Tromsø vant 0-2 mot Slaven Belupo under Europa League kampen i Koprivnica torsdag kveld.Foto: Aleksandar Djorovic / SCANPIX

GRADSKI STADION/KOPRIVNICA: TIL leverte en prikkfri kamp borte på Gradski Stadion, vant komfortabelt 2-0 og tettet igjen bakover.

– Vi viste det kom til å bli en vanskelig kamp. Vi møtte et sterkt hjemmelag, og det vil alltid være vanskelig, spesielt når vi kun har 2-1 med oss i bagasjen fra Tromsø. Men vi forsvarte oss veldig bra, med midtstopperne spesielt og vi fikk det tidlige viktige målet med Sigurd Rushfeldt. Når vi får 2-0 er kampen over, sier TIL-trener Per-Mathias Høgmo.

– Vi har skadefritt mannskap en stund nå og man kan kjenne igjen laget fra kamp til kamp, legger treneren til, som også ser forbedringspotensial.

LES OGSÅ:

Stolt over alle 11

– Vi var bunnsolide defensivt, og har en veldig stor sjanse i tillegg til målene. Vi kan med fordel bli enda mer gjerrig og være flinkere til å holde hodet kaldt

Midtstopper Tore Reginiussen var bunnsolid, og gir skryt til lagkameratene.

– Vi kom hit for å holde nullen og det gjorde vi. Bortsett fra et par sjanser i begynnelsen av kampen, har vi bra kontroll. Vi slåss og kjemper alle mann og jeg må bare si, jeg er stolt over den jobben vi gjør i dag, alle 11 og de som kommer inn fra benken, sier Reginiussen.

Skulle hatt Douglas

Skryt for også innbytterne Helge haugen, Hans Åge Yndestad og Douglas Sequeira av trener Høgmo.

– En veldig gjennomført kamp. De har nesten ikke en eneste stor målsjanse. I tillegg synes jeg vi gjør gode bytter. Kevin var sliten og hadde gult kort, og Douglas kom inn for å rydde opp bak stopperne i en 4-1-4-1formasjon og det blir matchavgjørende når han header til Sigurd som scorer to mål. Jeg er bare nødt til å si, dette er en spiller jeg veldig gjerne skulle hatt med videre, sier Høgmo om Sequeira.

- Artigste jeg har vært med på

Og som alltid var høyreback Tom Høgli bunnsolid på sin side.

– Det ble en forsvarskamp som vi klarte ganske bra. De skapte ikke så mye, og dette var utrolig artig, noe av det artigste jeg har vært med på, utbryter landslagsbacken.

– Det var bortekamp i europacup, de måtte vinne, og så vinner vi 2-0 og holder ullen. Alt var bare så utrolig deilig, beskriver Høgli.

Likevel var han overrasket over NK Slaven. Høgli hadde nemlig trodd de skulle ha mer å stille opp med.

– Jeg hadde forventet litt mer trykk. De hadde ballen mye, men var greie å lese. Vi hadde et ok utgangspunkt hjemmefra, da er det ekstra deilig å komme hit ned å feie all tvil til side, sier Høgli.