Fotball

TV-ekspert: Balotelli er snart ferdig i Liverpool

— Mario Balotelli viser ingen respekt for noen.

Mario Balotelli ble matchvinner mot Besiktas, men gjorde seg upopulær ved å stjele straffesparket fra Jordan Henderson.
  • Roar Lyngøy
    Roar Lyngøy

Det sier Jamie Redknapp, tidligere Liverpool-spiller og nå ekspert i Sky Sports.

Nok en gang stormer det rundt Balotelli. Spissen røvet til seg det avgjørende straffesparket i Europaliga-kampen mot Besiktas torsdag kveld. Balotelli satte ballen sikkert i nettmaskene fem minutter før slutt på Anfield og sørget for en viktig 1-0-seier.

– Ingen fremtid

Etterpå har det imidlertid stort sett vanket kjeft. Scenene som utspilte seg rett i forkant av straffesparket var spesielle. Italieneren nærmest nappet ballen ut av hendene på Jordan Henderson og stjal straffesparket som den vikarierende Liverpool-kapteinen var i ferd med å skulle ta.

Jamie Redknapp reagerer sterkt.

– Balotelli viser ingen respekt for noen. Managerne han har hatt tidligere har gjort sitt beste med ham, men han ser rett og slett ikke ut til å ha respekt for noen som helst. Til og med ikke for sine egne lagkamerater, sier Redknapp til Sky Sports.

– Det viktigste når du gjør slike ting er å sørge for at du scorer, og nå må Liverpool gå videre. Men man får alltid følelsen av at det er et problem når Balotelli er involvert, og det ser ut til at det er han som skaper problemene. Jeg kan ikke se at han har noen fremtid i Liverpool, og han starter nok ikke til helgen, sier Redknapp.

Kritisk Gerrard

Liverpool-manager Brendan Rodgers nektet plent å snakke om Balotelli-dramaet etter kampen. Han ønsket naturlig nok å fokusere på at Liverpool faktisk hadde vunnet.

En som derimot uttalte seg var Liverpool-kaptein Steven Gerrard, som vanligvis tar straffesparkene. Gerrard er skadd og hadde jobben som TV-ekspert på sin egen hjemmebane torsdag.

– Jordan skulle ha tatt straffen. Regler er regler. Det skulle vært Henderson. Mario var litt rampete, sa han til ITV Sport.

– Mario skal ha ros for å sette ballen i mål, men det er ikke hyggelig å se at fotballspillere krangler. Jordan er kaptein og Mario viste mangel på respekt for ham. Men han scoret et veldig viktig mål, tilføyde Gerrard.

Liverpool møter Southampton borte søndag.

Les også

  1. Balotelli stjal ballen fra lagkameraten og scoret på straffe

  2. Lukaku herjet for Everton i Sveits

Les mer om

  1. Europa League
  2. Liverpool FC
  3. Besiktas JK
  4. Mario Balotelli
  5. Steven Gerrard