Fotball

Dette bildet gjør England-sjefen sint

«Spionbilde» viser tilsynelatende landslagssjef Roy Hodgsons utvalgte mot Litauen.

JUKSELAPP-TRØBBEL: Roy Hodgsons lapp på gårsdagens trening, er Englands største snakkis i dag. Foto: Reuters

 • Fredrik Saltbones
  Fredrik Saltbones

På gårsdagens England-trening fanget en Reuters-fotograf opp hva som sto på England-sjefens «jukselapp» på treningsfeltet.

LAPP-GLIPP: På denne lappen kan det se ut som Harry Kane og Wayne Rooney kommer til å starte sammen på topp mot Litauen. Foto: Reuters

Roy Hodgson hadde skrevet opp flere av spillernes navn i en 4-4-2-formasjon, der Tottenham-kometen Harry Kane utgjorde en spissduo sammen med kaptein Wayne Rooney.

– Farlig å anta at Kane starter

Andros Townsend, Ross Barkley, Ryan Mason og Theo Walcott var satt opp på midtbanen, mens Phil Jones og Chris Smalling utgjorde midtforsvaret. Lappen ble brukt i forbindelse med en formasjonstrening, men engelske medier har heftig spekulert i at disse spillerne også vil utgjøre startelleveren i EM-kvalifiseringskampen mot Litauen på Wembley fredag.

På dagens pressekonferansen var Hodgson tydelig forbannet på at detaljene fra «jukselappen» hadde blitt publisert i så å si alle engelske medier.

– Det er farlig å nå anta at Kane skal starte, sa Englands landslagssjef, ifølge Sky Sports.

TABLOID-MAT: Her er Daily Mirrors sportsforside onsdag. Foto: Faksimile

– Først og fremst er det farlig å spionere på slike ting på treningsfeltet. Faktumet er at det var et ark vi tok med ut på treningen fordi vi må velge lag, fortsatte han.

Pryder forsidene til tabloidaviser

– Jeg mener at det er feil å antyde at jeg skal huske alle tanker (uten å skrive det ned, journ.anm) for å hindre at noen spionerer, sa Hodgson.

Daily Mirror, The Sun og Daily Star er blant avisene som i dag vier sine sportsforsider til at Harry Kane tilsynelatende får sin England-debut fra start mot Litauen.

– Hvis det er slik folk tolker spionasjen, er det opp til dem, men jeg håper ingen klager til meg hvis jeg ikke starter med Kane og Rooney, sa Hodgson.

 1. Les også

  Skadeplaget Sturridge meldte landslagsforfall

 2. Les også

  Harry Kane med hat trick i ellevill fotballkamp

 3. Les også

  Rooney beklaget til Preston-keeper etter å ha filmet seg til straffe

 4. Les også

  Kane holder liv Tottenhams Champions League-drøm

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Wayne Rooney
 3. Harry Kane
 4. Roy Hodgson