Dette bildet gjør England-sjefen sint

«Spionbilde» viser tilsynelatende landslagssjef Roy Hodgsons utvalgte mot Litauen.

JUKSELAPP-TRØBBEL: Roy Hodgsons lapp på gårsdagens trening, er Englands største snakkis i dag.

På gårsdagens England-trening fanget en Reuters-fotograf opp hva som sto på England-sjefens «jukselapp» på treningsfeltet.

LAPP-GLIPP: På denne lappen kan det se ut som Harry Kane og Wayne Rooney kommer til å starte sammen på topp mot Litauen.

Roy Hodgson hadde skrevet opp flere av spillernes navn i en 4-4-2-formasjon, der Tottenham-kometen Harry Kane utgjorde en spissduo sammen med kaptein Wayne Rooney.

– Farlig å anta at Kane starter

Andros Townsend, Ross Barkley, Ryan Mason og Theo Walcott var satt opp på midtbanen, mens Phil Jones og Chris Smalling utgjorde midtforsvaret. Lappen ble brukt i forbindelse med en formasjonstrening, men engelske medier har heftig spekulert i at disse spillerne også vil utgjøre startelleveren i EM-kvalifiseringskampen mot Litauen på Wembley fredag.

På dagens pressekonferansen var Hodgson tydelig forbannet på at detaljene fra «jukselappen» hadde blitt publisert i så å si alle engelske medier.

– Det er farlig å nå anta at Kane skal starte, sa Englands landslagssjef, ifølge Sky Sports.

TABLOID-MAT: Her er Daily Mirrors sportsforside onsdag.

– Først og fremst er det farlig å spionere på slike ting på treningsfeltet. Faktumet er at det var et ark vi tok med ut på treningen fordi vi må velge lag, fortsatte han.

Pryder forsidene til tabloidaviser

– Jeg mener at det er feil å antyde at jeg skal huske alle tanker (uten å skrive det ned, journ.anm) for å hindre at noen spionerer, sa Hodgson.

Daily Mirror, The Sun og Daily Star er blant avisene som i dag vier sine sportsforsider til at Harry Kane tilsynelatende får sin England-debut fra start mot Litauen.

– Hvis det er slik folk tolker spionasjen, er det opp til dem, men jeg håper ingen klager til meg hvis jeg ikke starter med Kane og Rooney, sa Hodgson.