Reginiussen: - Vil overtale Strandberg til å bli

Langtidsskadd RBK-kaptein varsler prat med stopperkollegaen.

Tore Reginiussens opptrening går etter skjema.
  • Ole K. Sagbakken

TRONDHEIM (adressa.no): Selv har han begynt å sykle og er i rute med tanke på å komme tilbake i løpet av sesongen. Om tre-fire uker håper Tore Reginiussen også at han kan kaste den store skinna han har på foten – i hvert fall i perioder – og begynne å gå normalt igjen.

— Så langt har ting gått etter planen, sier han til adressa.no.

— Men nå gjelder det å være smart: Å prøve å «pushe» grensene litt, men heller ikke å overdrive. Da kan jeg slå opp igjen skaden. Men jeg er optimist med tanke på fremtiden.

- Guttene «blomstrer»

Sammen med tidligere Rosenborg-spiss Gøran Sørloth besøkte Reginiussen adressa.nos studio på Lerkendal mandag.

Etter opptaket av «RBK-magasinet» kunne kapteinen fortelle at han nå vil forsøke å overtale stopperkollega Stefan Strandberg til å bli i klubben. I hvert fall ut sesongen.

Reg nedi.jpg

— Det har gått veldig bra for laget de siste ukene. Både i angrep og forsvar. Og jeg håper det fortsetter. Gutta «blomstrer» ute på banen, både de som starter og de som kommer utpå som innbytter. De som har snakket om at troppen ikke er bred nok, har foreløpig tatt feil, sier Reginiussen.Samtidig forstår han at RBK ikke tåler flere midtstoppere med avrevet akilles om gulldrømmen skal kunne leve videre.

Med Strandberg på kontrakt kun fram til sommeren vil kapteinen ta seg en skikkelig prat med 24-åringen.

— Ja. Jeg skal jobbe hardt med Strandberg nå, for å få ham til å bli her litt lenger. Jeg tror det vil være bra både for ham selv og klubben at han blir værende. I hvert fall sesongen ut, sier Reginiussen.

Alltid blid på Lerkendal

Selv om han er optimist, og selv om klubben gjør det sportslig meget bra, innrømmer samtidig Reginiussen at han fortsatt har dager hvor alt ikke er like rosenrødt på grunn av skaden. Det kan fortsatt gå mellom fire og åtte måneder til han er helt tilbake.

Men stopperen er tydelig på at han som kaptein til enhver tid legger vekk de negative tankene når han reiser til Lerkendal og en ny økt med opptrening.

— Det er jeg veldig opptatt av. Det er viktig at jeg hele tiden backer opp guttene. Har jeg en dag hvor humøret er dårlig, er det bedre å holde seg hjemme. Det er veldig viktig å opprettholde den gleden som er i spillergruppa nå, sier han.

- Når er du tilbake for fullt?

— Det tør jeg ikke spå. Nå håper jeg å kunne gå uten å måtte bruke denne skinnen om tre-fire ukers tid. Så handler det om å kunne løpe, begynne å røre en ball – og så kunne trene for fullt igjen. Jeg håper å være tilbake så fort det går, sier kapteinen.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering