Fotball

Matchvinner Fellaini hetset av egne supportere

Old Trafford-publikummet jublet ironisk hver gang Marouane Fellaini hadde ballen mot Valencia.

Marouane Fellaini ble matchvinner mot Valencia, men ble latterliggjort av egne supportere.
  • NTB

Manchester United 2-1 Valencia

Manchester United imponert ikke da Louis van Gaal for første gang ledet sitt nye lag på eget gress mot Valencia tirsdag.

Men det endte med 2-1-seier. Det var Darren Fletcher som fikk æren av å score det første målet på Old Trafford for van Gaal. Midtbanespilleren hadde plassert seg utenfor sekstenmeteren på en corner. Den ble klarert av Valencia rett til 30-åringen som enkelt plasserte ballen i nettmaskene.

Etter 71 minutter utlignet Valencia på frispark. Tom Cleverley mislyktes fullstendig med en klarering, og ballen havnet på bakerste stolpe til Rodrigo som enkelt kunne sette inn 1-1. Spanjolene så lenge ut til å hindre seier for van Gaal i hjemmedebuten.

Det ville utskjelte Marouane Fellaini annerledes. Den høyreiste spilleren ble flyttet fram på topp, og unge Tyler Beckett slo et langt oppspill. Keeper Alves så ut til å ha kontroll på ballen, men kolliderte med en lagkamerat. Dermed fikk Fellaini ballen, og han kunne enkelt sikre seieren på overtid for van Gaal.

Da hadde allerede Fellaini blitt hetset av Manchester United-supporterne. Publikummet på Old Trafford jublet ironisk hver gang belgieren hadde ballen eller slo en pasning og ble også pepet på.

33 minutter ut i kampen fikk Wayne Rooney sjansen på straffe. Engelskmannen klemte til og plasserte ballen hardt nede i venstre hjørne, men Valencia-keeper Diego Alves reddet mesterlig.

United serieåpner på Old Trafford lørdag mot Swansea.

– Vi har en god oppkjøring og ser fram til ligastarten nå. Dette lover bra for sesongen, sa Phil Jones til MUTV etter kampen. (@NTB)

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Valencia CF
  3. Manchester United