Fotball

Berntsen gir fornyet tillit til laget som tapte mot Florø

Viking-treneren velger kontinuitet og gjør ikke en eneste endring på laget som tapte i forrige serierunde.

Bjarne Berntsen og Viking bør helst ha tre poeng mot Tromsdalen i jakten på en plass i neste års eliteserie.
  • Fredrik Fornes

VIKING STADION: Viking møter Tromsdalen søndag kveld, og de mørkeblå er nødt til å vinne for å holde følge i kampen om direkte opprykk.

Aalesund vant komfortabelt 3–1 over HamKam tidligere i dag og setter press på Mjøndalen og Viking, som skal i aksjon klokken 18.

Viking gikk på at forsmedelig 2–3-tap borte mot bunnlaget Florø forrige serierunde. Trener Bjarne Berntsen velger likevel å gi fornyet tillit til de samme elleve.

Samtidig er han klar på at han på ingen måte tar lett på kampen mot 6. plass Tromsdalen.

Zlatko Tripic, her i aksjon i bortekampen mot Tromsdalen i april. Den kampen vant Viking 2–0.

– De som tror Tromsdalen ikke byr på hard motstand, og at vi ikke må ta dem skikkelig på alvor etter det de har prestert denne sesongen, følger ikke godt med. De er et veldig spillende lag med små og tekniske spillere. De har også stor løpskraft, god bevegelse og er flinke til å holde spillet i gang, sier Berntsen til Aftenbladet.

Les også

Kan Viking slå tilbake mot Tromsdalen? Følg kampen direkte og chat med Ingve Bøe

Slik stiller Viking (4–3–3): Amund Wichne–Sondre Bjørshol, Markus Nakkim, Axel Oskar Andresson, Rolf Daniel Vikstøl–Kristian Thorstvedt, André Danielsen, Johnny Furdal–Ylldren Ibrahimaj, Tommy Høiland, Zlatko Tripic.

På benken sitter Erik-Johannes Thorsbye Arnebrott, Tord Salte, Zymer Bytyqi, Fredrik Torsteinbø, Steffen Ernemann, Claes Kronberg og Usman Sale.

Les mer om

  1. Viking FK