Kaller ny Stabæk-trener et kupp

Tidligere USA-sjef presenteres trolig som ny Stabæk-trener i dag. Følg pressekonferansen direkte!

STABÆK-AKTUELL: Stabæk ansetter Bob Bradley, hevder Budstikka.

Klokken ti i formiddag presenterer Stabæk sin nye hovedtrener. Følg Stabæks pressekonferanse direkte minutt for minutt her:

$(document).ready(function(){$(".mm-livestudio-wrapper").parent().attr("class", ""); });initLivestudio(185);

Som Aftenposten skrev i begynnelsen av desember skal den tidligere landslagssjefen for USAs fotballherrer være mannen som overtar etter Petter Belsvik.

Det er Budstikka som torsdag kveld meldte på sine nettsider at den meriiterte amerikaneren er klar for den nyopprykkete klubben fra Bærum.

Nyttårsgave

Aftenpostens fotballekspert Lars Tjærnås kaller ansettelsen av Bradley et kupp for Stabæk. På Twitter meldte Tjærnås følgende i går kveld:

Les også: Dette er Bob Bradley

-Stabæk har brukt urimelig lang tid på å finne ny trener, men er det Bob Bradley som presenteres i morgener det verdt ventingen #kupp

Stabæk hadde håpet å ha en ny trener på plass klar før jul. Det klarte de ikke, men nå blir det i stedet en nyttårsgave for Stabæk-fansen. I desember bekreftet klubben at økonomi var et sentralt tema i ansettelsen.

Suksess med USA

En av de viktigste argumentene for at Bradley nå velger Stabæk er at han ønsker å komme nærmere sin sønn Michael Bradley, som spiller i italienske Roma.

Bradley gjorde suksess som landslagssjef for USA, og laget gikk til åttedelsfinalen i 2010-VM. Da ble det tap for Ghana etter ekstra omganger.

Han kommer fra jobben som landslagstrener for Egypt, men han forlot jobben da laget ikke klarte å kvalifisere seg til sommerens VM i Brasil.

Petter Belsvik førte laget tilbake til eliten etter bare én sesong i 1. divisjon, men fikk likevel ikke være med videre.

Vi følger saken!

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk