Solskjær signerte sin fjerde spiller på én uke

Adam Le Fondre ble klubbens tredje spisskjøp og fjerde nysignering totalt siden sesongslutt.

TOMMEL OPP: Solskjær har vært ekstremt aktiv på spillermarkedet etter sesongslutt.
  • Jørgen Tjærnås

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff har ikke ligget på latsiden siden Premier League-sesongen, som endte i nedrykk, ble avsluttet for halvannen uke siden. Onsdag ble Reading-angriperen Adam Le Fondre presentert som klubbens ferskeste signering. Han er dermed den fjerde spilleren klubben henter på én uke.

LES OGSÅ:

Les også

Solskjær hentet Manchester United-spiss

LES OGSÅ:

Les også

Han skal få Solskjær tilbake til Premier League

Først ble spanske Javi Guerra presentert. Valladolid-angriperen scoret hele 15 mål i La Liga denne sesongen, til tross for at laget rykket ned. Han var kontraktsløs, og kom derfor gratis. Et par dager senere ble den østerriske midtbanespilleren Guido Burgstaller (Rapid Wien) klar for waliserne.

Og tirsdag var det Manchester Uniteds kontraktsløse angriper Federico Macheda som signerte en treårskontrakt med Solskjærs mannskap. Le Fondre blir dermed tredje spiss inn på én uke — et tydelig signal til Jo Inge Berget og klubbens andre angripere.

Adam Le Fondre, som her jubler for mål, er klar for Cardiff.

27-årige Le Fondre var tydelig fornøyd med å skrive under for Solskjærs mannskap, og uttrykte sin begeistring for nordmannen.— Jeg er veldig fornøyd med å jobbe under Ole og jeg kan ikke vente med å komme i gang. Å score mål er det jeg gjør, sa Le Fondre ifølge klubbens nettsider.

Engelskmannen har spilt i Reading de siste årene. I den nylig avsluttede sesongen scoret han 15 mål på 38 kamper (23 fra start) i Championship, hvor laget endte på 7.-plass.

— Det er en veldig god mulighet for meg å komme hit og få muligheten til å spille under et barndomsforbilde i Ole Gunnar Solskjær. Det var et tilbud jeg ikke kunne si nei til, sa Le Fondre.