Fotball

Slik svarer Elyounoussi på Leicester-ryktene

– Jeg har hatt mange målpoeng etter vinterpausen. Det blir sikkert lagt merke til.

Ettertraktet: Mohamed Elyounoussi herjer for Basel i sveitsisk eliteserie.
  • Trond Hustad
    Rbnett

MOLDE: Leicester viste interesse for angriperen allerede etter 2013-sesongen og ville ha ham på prøvespill i januar 2014.

Da valgte Elyounoussi å gå fra Sarpsborg til Molde. Siden har Elyounoussis navn dukket opp med jevne mellomrom som mulig erstatter for Riyad Mahrez.

Før 2016-sesongen hevdet espnfc.com at en overgang var diskutert. I stedet ble «Moi» solgt til Basel for 25–30 millioner kroner.

Les også

Elyounoussi-perle for Olympiakos

Vil ikke kommentere klubbnavn

Onsdag skriver Daily Mail at Leicester hadde speidere på tribunen da Basel slo Luzern 3–1 sist helg. Elyounoussi serverte en ny målgivende pasning i den kampen. Totalt står han med seks mål og ni assist for den suverene serielederen i Sveits.

– Det er mange speidere på kampene vi spiller. Jeg føler meg i bra form og har hatt målpoeng i hver eneste kamp etter vinterpausen. Sånne ting blir sikkert lagt merke til, men jeg ønsker ikke å kommentere hvilke klubber som er interesserte, skriver Elyounoussi i en sms til Rbnett.

Fireårskontrakt med Basel

22-åringen signerte en fireårskontrakt med Basel i fjor sommer. Det er ikke kjent hvor stor del av overgangssummen som tilfaller Molde dersom Elyounoussi blir solgt videre til en større liga.

Les mer om

  1. Molde FK
  2. Mohamed Elyounoussi