Fotball

Vil utnytte late Real-angripere

Juventus-stjerne antyder at Cristiano Ronaldo & co. lar forsvaret sitt i stikken.

OFFENSIV: Claudio Marchisio mener at Juventus med stor konsentrasjon defensivt og kreativt spill offensivt har en god mulighet mot Karim Benzemas Real Madrid. Her fra det forrige oppgjøret.
  • Martin K. Andersen

I bortekampen mot Real Madrid for to uker siden ble det et 2-1-tap for Juventus.

Tirsdag møtes de i Torino til en kamp hvor Claudio Marchisio tror Juve har gode sjanser. De trenger poeng for å avansere. Med to gjenstående kamper ligger de to poeng bak Galatasaray, som er på andreplass i gruppa. To lag går videre til cupspillet.

— Real har mange sterke spillere på topp som noen ganger hjelper til mindre defensivt, noe som setter forsvaret deres under press, sier den italienske landslagsspilleren til Juventus' nettsider.

Ekstrem fart i Real-angrepet

Han sikter da til at han mener flere av Real-stjernene legger mest vekt på de offensive egenskapene sine, og er mindre helhjertet i det defensive arbeidet.

Samtidig advarer han mot farten som Real angriper med.

— Vi må være forsiktige og oppmerksomme på kontringstrusselen de representerer med spillere som Angel Di Maria, Cristiano Ronaldo og Gareth Bale. Alle kontrer med ekstrem fart, sier den italienske landslagsspilleren.

  • LES OGSÅ: Bale fra fiasko til superduo med Ronaldo
  • Tévez er Del Pieros arvtager

Fikk utvisning

I det første oppgjøret, for to uker siden, synes Marchisio at Juventus sto godt imot Real-angripene helt frem til Giorgio Chiellini ble utvist.

— Det endret kampen, men selv med ti spillere, så spilte vi en utmerket kamp. Vi var både konsentrerte og skapte sjanser, sier Marchisio.

I hjemlig serie jakter Juventus sitt tredje strake mesterskap. Ligaleder Roma er foreløpig to poeng foran, med én kamp til gode.

Les også

  1. Fra fiasko til superduo

Les mer om

  1. Champions League
  2. Juventus FC