Fotball

UEFA åpner disiplinærsak mot Neymar

SINT: Neymar kritiserte VAR på sosiale medier etter at Manchester United slo ut Paris Saint-Germain fra Champions League.

Den brasilianske stjernen gikk hardt ut mot VAR-systemet etter mesterligaexiten forrige uke.

  • geir.andreassen@ntb.no

UEFA skal gå Neymar nærmere etter i sømmene. Det skjer etter VAR-utbruddet hans på sosiale medier etter at Paris Saint-Germain røk ut for Manchester United i forrige uke.

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har oversendt den brasilianske fotballstjernens harme videre til behandling hos disiplinærkomiteen.

– Dette er en skandale! Og så sitter det fire fyrer som ikke forstår fotball og ser på en slow motion-reprise. Ah, det er ikke sant, skrev Neymar på sin Instagram-konto umiddelbart etter kampen.

Manchester United Marcus Rashford har akkurat scoret på straffen som ga avansement i mesterligaen på PSGs bekostning. Nå skal UEFA granske et utbrudd fra Neymar.
  • Lest denne? Zidane klar for Real Madrid - får 3,5 milliarder å handle for

Neymar var skadd og fulgte mesterligakampen fra tribunen. Etter at VAR-dommerne hadde studert videoreprisen ble det klart for straffe. En straffe som Marcus Rashford satte i mål og som betydde 3-1 og avansement for Ole Gunnar Solskjærs mannskap.

UEFAs disiplinærkomité møtes 28. mars.

Les mer om

  1. Neymar
  2. Paris Saint-Germain
  3. UEFA
  4. Manchester United