Dette sa Ole Selnæs til dommeren etter Aserbajdsjan-kampen

Norsk landslagsspiller innrapportert etter episode i spillertunnelen.

En sint Ole Selnæs fra kampen mot Aserbajdsjan lørdag.
  • Øystein Jorem

I dommerrapporten etter landskampen mot Aserbajdsjan lørdag står det at Ole Kristian Selnæs fikk rødt kort for munnbruk mot assistentdommeren. Episoden skal ha skjedd i spillertunnelen, men siden det røde kortet aldri ble vist til Selnæs, fikk han lov til å starte mot San Marino.

LES OGSÅ:

Les også

Joshua King: - Selnæs burde tenke seg om to ganger

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har likevel opprettet en displinærsak på Selnæs, og spilleren og landslaget har sendt sin forklaring. Her beklager midtbanespilleren oppførselen sin, og forklarer hva som skjedde i spillertunnelen.

— Etter kampen gikk jeg av banen og inn i tunnelen hvor assistentdommeren sto. Da jeg gikk forbi han på vei inn til garderoben, sa jeg til ham: «Dere dommere blåste på alt, dere er så j... dårlige», skriver de i forklaringen til Fifa.

LES OGSÅ:

Les også

Fullt Selnæs-kaos før San Marino-kampen

Han skriver videre at det var mange folk og mye bråk i tunnelen, og at han ikke kan være ansvarlig dersom noe annet ble sagt.

Per-Mathias Høgmo, her sammen med Martin Foyston, under fotballandslagets trening i mai.

FIFA har også opprettet disiplinærsak mot assistenttrener Martin Foyston for en episode etter kampen. Foyston sier i sin forklaring at han gikk bort til fjerdedommeren for å takke for kampen, men fikk beskjed om å gå bort. Assistenttreneren skal så ha sagt «Det er en skam».Møtet i disiplinærkomiteen er 27. oktober.