Han får jobben med å skyte god stemning inn på Lerkendal

Trener Eirik Horneland gjør tre bytter på laget som sikret et poeng mot LSK sist.

Alexander Søderlund leder RBKs angrepsrekke mot Haugesund.
  • Petter Rasmus

Nicklas Bendtner i fortsatt i fryseboksen, Botheim på benken, og Alexander Søderlund fra start. Slik er spisskabalen når Rosenborg jager sesongens andre hjemmeseier på Lerkendal.

Helland og Adegbenro fra start

Tilbake på topp er også Pål André Helland, som startet på benken sist mot LSK på Åråsen. Samtidig er forsøket med Birger Meling som kant over, Samuel Adegbenro får årets andre startplass mot Haugesund.

Fortsatt strever Anders Trondsen med å bli kvitt skade, og er ikke med i troppen. Dermed går jobben med å styre RBK-skuta sentralt på midten til Marius Lundemo, som gjorde en ok innsats i den rollen sist. Djordje Denic får ny tillit som indreløper sammen med kaptein Mike Jensen.

Høyreback de Lanlay

Med Meling tilbake i backfireren, er Valsvik plassert på benken. Der sitter også Vegar Eggen Hedenstad. Høyre back mot Haugesund er Yann-Erik de Lanlay, som har fått prøve seg som back ved noen anledninger denne sesongen. de Lanlay ønsker angivelig selv å spille i angrepet, men Horneland ser åpenbart en back i rogalendingen.

Slik spiller RBK mot Haugesund:

André Hansen – Yann-Erik deLanlay, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling – Mike Jensen, Marius Lundemo, Djordje Denic – Pål André Helland, Alexander Søderlund, Samuel Adegbenro

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering