Nye detaljer i sextapeskandalen rundt Real-stjernen: - Jeg fremstår som en idiot

Karim Benzema innrømmer å ha fungert som mellommann i utpressingen av Mathieu Valbuena.

Karim Benzema innrømmer å ha tatt del i utpressingsskandalen mot lagkamerat Mathieu Valbuena.

Fotballstjernen ble onsdag i forrige uke varetekstfengslet i Versailles, mistenkt for innblanding i den såkalte sextape-skandalen med den franske landslagskameraten Mathieu Valbuena.

Forrige måned ble tre menn pågrepet for utpressing av Valbuena. De skal ha truet med å publisere en sexvideo som franskmannen skal ha spilt inn med sin kone.

Bakgrunn:

Les også

Real Madrid-stjerne varetektsfengslet for utpressing

— Jeg skammer meg

Nå kommer nyhetsbyrået AFP med nye detaljer i saken, ifølge Expressen. Nyhetsbyrået skal ha vært til stede under politiets avhør med Benzema, hvor han skal ha innrømmet å ha vært en del av utpressingen mot Valbuena.

Her møter Karim Benzemas advokat, Sylvain Cormier, pressen utenfor tinghuset i Versailles i forrige uke.

Ifølge byrået har den franske stjernen sagt at han ville hjelpe en venn som nettopp hadde slippet ut av fengsel, men at han ikke trodde det ville gå så langt som det gjorde. — Jeg skammer meg, skal Benzema ha sagt i avhør.

Les også

Real Madrid-stjerne siktet i sextape-skandalen

— Sjokkert

— Formålet mitt var ikke at han skulle tjene noe på dette. Jeg tenkte ikke. Helt ærlig er jeg sjokkert. Jeg fremstår som en idiot når man ser alt det her. For han var en seriøs person som jeg har stor tillit til, sa Benzema.

Tidligere Liverpool-spiller Djibril Cissé ble også pågrepet i forbindelse med saken, men han raskt løslatt. Han var ikke mistenkt for å ha vært involvert, men skal ha kjent til saken.

Les også

Eksperter irritert over Ødegaard-vraking: - Selvfølgelig vil jeg spille

Dette er ikke første gang Benzema er i trøbbel med myndightene. Sammen med landsmann Franck Ribery var han anklaget for å seksuell omgang med en mindreårig prostitutert. De to ble senere frifunnet fra anklagene.

– Karim Benzema har absolutt ingenting å skjule. Han er glad, til og med tilfreds, med at han snart kan legge dette bak seg, sa fotballspillerens advokat Sylvain Cormier i forrige uke.